Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1769542241812.webp

Sol bekte Kazımcan hesabı, sağ beke de Arda Okan'a hayır demem. Fb çıkışlı ama genç ve potansiyelli biri.

Son maç kötü gibiydi ama çok dikkatli izlemedim maçta onu.

Biri şart bence.

Zeki gelse Singo, Sallai arkasında kalmam der.

Arda için de maliyet çok istiyor vs denmiş ana bakalım.

Tescillilerin kante olayı aynen şöyle. Arabistandan sözleşmesi bitmeden oyuncu çıkarmak yasak. Bunlar geçen sene taliscaya da 15 milyon euro verdi bonservis. Sonra gizlediler. Limit vs. Şunları adam akıllı dentleselr fena şapa otururlar. Kanteye de en 15 bonservis verecekler. Ceferin yalı bebesinjn kanzisi

30m euro pape gueye vs 30m euro Oulai
Hangisi

Paranın hiçbir önemi yok, mevzu oyuncu iyi mi kötü mü

Paranın önemi var çünkü her sezon gelen başarısızlıklarının ardından daha da fazla harcayabiliyorlar. Kaldı ki Genduzi-Kante-Asensio orta sahası daha ne kadar iyi kadro kurabilir 14 yıldır şampiyon olmamış bir takım.

Santraforları, Talisca'yı da katarsak bizden daha maliyetli ama yetersiz oldukları için başka arayışa girebiliyorlar üstelik biri yeni geldi.

Daha geçen sezon Amrabat'a 12 verdiler bedavaya kiraladıkları adamın maçı yok neredeyse, ondan önce de Fred. Bunların maaşlar da 5. 32 yaşında kaleciye 11 bonservis, yıllık 13 maaştan 3 sene kontrat veriyorlar inanılmaz yav.

Cidden nereden geliyor bu değirmenin suyu arkadaş sponsorların verdikleri de belli KAP'ta. Normal gelmiyor yani bu paralar artık bana.

Biz Jelert'e, Cuesta'ya vs verilen paralara laf ediyoruz haklı olarak ama maaşları belli bunların.

Programı izledim o kadar kendinden emin ki pap geye falandı derse çarmıha gererler. Haa sonuna ekliyor diyor ki imza olmadan konuşmam diye. Ya da ağır kolpaliyor. Ankara Messi mi acep bh isim
ya muhtemelen lemina ayarinda birisidir en yuksek ihtimal da gueye yada hadi bissouma olsun
taraftarin yarisi bilmez bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt