Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bekte Kazımcan hesabı, sağ beke de Arda Okan'a hayır demem. Fb çıkışlı ama genç ve potansiyelli biri.Sağ bek yabancı olmamalı şu aşamada.
Singo, Sallai var elde.
Yerli biri olabilir.
Zeki ÇelikSağ bek yabancı olmamalı şu aşamada.
Singo, Sallai var elde.
Yerli biri olabilir.

5 gün sonra linç geliyor
icardi ayrılsaydı araya girerdik
Sol bekte Kazımcan hesabı, sağ beke de Arda Okan'a hayır demem. Fb çıkışlı ama genç ve potansiyelli biri.
Bir de devre arası çok oyuncu gönderip çok oyuncu almak çok yanlış bir iş. Geçen senelerde gördük.Ulan yaşlı ve pahalı Fred'i gönderip, yerine daha yaşlı ve daha pahalı bir topçu almak da tam Fb'lik iş.![]()
Hakan sana bazen böyle bakıyorum haberin var mıLike ile huzursuzluk saldim üstüne
Arda bizim efsanemizken yeni yetişen Arda isimli topçuların hep fb altyapılı olması ironik yavSol bekte Kazımcan hesabı, sağ beke de Arda Okan'a hayır demem. Fb çıkışlı ama genç ve potansiyelli biri.
30 metreyi kabul eden cikacagini sanmiyorumBugün kime 30m teklif ettik
Paranın hiçbir önemi yok, mevzu oyuncu iyi mi kötü mü
ya muhtemelen lemina ayarinda birisidir en yuksek ihtimal da gueye yada hadi bissouma olsunProgramı izledim o kadar kendinden emin ki pap geye falandı derse çarmıha gererler. Haa sonuna ekliyor diyor ki imza olmadan konuşmam diye. Ya da ağır kolpaliyor. Ankara Messi mi acep bh isim