- 31 Ağustos 2021
- 70.336
- 50.343
- 3.843
Levent tuzemenin havaalani muhabbetlerinde ilk aklima o geldi "sanki palmer alacagiz tuzemen beyefendi" diye ekrana laf etmistim.Hala Cole palmer kolpasının sıkılmaması hayret ettiriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent tuzemenin havaalani muhabbetlerinde ilk aklima o geldi "sanki palmer alacagiz tuzemen beyefendi" diye ekrana laf etmistim.Hala Cole palmer kolpasının sıkılmaması hayret ettiriyor
Sana güveniyorum ve ben de artık MUKAU diyorum.Mukau:
- Solak, fuleli
- Dribbling uzmanı
- Uzun bacak
- Güçlü süratli kuvvetli boylu poslu
derhal gelsin
eskilerin skills videosu efsanelerinden IMBULA vardı
stoperlerden sırtı dönük topu alıp orta sahayı delip geçerdi
bu da aynı kasa daha iyisi
tek kaynak yazmış ben şu aşamada febenin öyke bir gerizekalılık yapacağını sanmıyorum keşke yapsalarKante demek
Şampiyonluk demek
Onyedikayida izledik afconda 5 para etmez yan pas geri pas. Hizli degil ekstra bi özelligi yokezbere konuşuyorsun gir sofascore'a karşılaştır form durumu onyedika lemina pape gueye dahil en kötüsü bisuma üstelik yaşlı kronik sakatlıkları var ve balon çekiyor. bisumayı diğer adayların üzerinde gören adamı futbol konusunda ciddiye almam
Ekli dosyayı görüntüle 313354
Gidip 30m euroya guendizi aldılar, daha fazla verip allahtan santrafor almadılarHeriflerde an itibariyle 3 tane 11 seviyesinde birbirinin aynı tarz defansif orta saha var, hala Kante ile filan uğraşıyorlar. Neyse ki böyle bir rakibe sahibiz.
Şu an Cl maçı gündemi varken somut bir haber olmaz bence. Ki doğal yani. (Transferin bu zamanlara kalması doğal değil, City maçından 1 gün öncesi hareketlenme olmaması doğal).Çok durgun yine transfer gündemimiz sanırım.
Şöyle bir iki heveslendirici duyum olaydı be...
Levent tuzemenin havaalani muhabbetlerinde ilk aklima o geldi "sanki palmer alacagiz tuzemen beyefendi" diye ekrana laf etmistim.