Osman Çevik
10 Numara!
28 Giresun. Başkanın memleketi adam totem yapıyor. Keşke Adanalı Ankaralı falan olsaydı28’i muhabbeti bile illüzyon arkadaş. Maçlar 23:00 da başlıyor, bitmesi 01:00. Yani 29’unu bekliyoruz![]()
Son düzenleme:
28 Giresun. Başkanın memleketi adam totem yapıyor. Keşke Adanalı Ankaralı falan olsaydı28’i muhabbeti bile illüzyon arkadaş. Maçlar 23:00 da başlıyor, bitmesi 01:00. Yani 29’unu bekliyoruz![]()
Komsunun aldigi herseyi bende de olsun diye aliyor musun?Rakibin harciyor sende harcaysaksin mecbur
Gece gece tranafer falan olmaz 29 aksamı diyelim direkt gorusmeler için28’i muhabbeti bile illüzyon arkadaş. Maçlar 23:00 da başlıyor, bitmesi 01:00. Yani 29’unu bekliyoruz![]()

Ben sana bir şey diyim haftaya cuma yaparız transferi28’i muhabbeti bile illüzyon arkadaş. Maçlar 23:00 da başlıyor, bitmesi 01:00. Yani 29’unu bekliyoruz![]()
İkinci ligde 30 yaşında ki adamı kesemiyor dahaArda Okan Kurtulan denen ayaksız dengesiz savruk hain ifbli biri mi
Yoksa tekniği ve oyun zekasıyla izleyenleri büyüleyen camiamızın evladı mı
![]()
Manu niye kiralik versin daha 1.5sezon önce okadar para verdigi adamiabi cok net
Ugarte kiralik + Goztepeden Denis 9-10m euro
al sana orta saha
Kac aliyor kemiksizkeşke singoyu da maaşından dolayı veto etseydi
maaşı çok fazla
Manu niye kiralik versin daha 1.5sezon önce okadar para verdigi adami
Yahu baskan futboldan anliyor bir expert demiyorum ki zaten. Yazın bir secim yaptı pahalı , ucuz vs bir tarafa neye gore yaptiginin ne düsündugununde çok bi önemi yok şu sira. Egrisi dogrusuna geldi belkide. Şimdide bir seçim yapacak umarım yine bir sekilde dogruyu bulur. Sectigi kişi kim olacak bilmiyoruz ama buda daha sonra yorumlanır yanlıştı veya dogruydu seklinde diyorum. 3 ay içinde görünce.Orda hemfikiriz ama baskanin "futbol" acisindan dusundugunu pek sanmiyorum acikcasisecim arifesi olmasi nedeniyle fazlasiyla temkinlidir harcamada. (Ki cok yanlis degil)
Su ana kadar 2 ucuza oyuncu geldi, istersek tutarsa bonservisleri belli. Bunlar basarili adimlar her ne kadar daha erken olabilirlerdi. Tutmazlarsa kaybedilen bir durum yok.
Meraktan catlayacagim ne cikacak bu osaha isin sonunda
Kafana bi kirsambilmiom sus