Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
ben de katılmıyorum tabiki ama en azından 24 yaşındaydı.katılmam namümkün kusura bakma
pape gueye 27 yaşında 40m nasıl çıkacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de katılmıyorum tabiki ama en azından 24 yaşındaydı.katılmam namümkün kusura bakma
Herifin sıkıntılı tip olduğu ezelinden belli.İlk senesi çok özeldir ben 1.senesini osinin bile önüne koyuyorum
Ama sonrası leş
Yav şu yaş olayına çok takılıyor insanlar da topçu tutmadıktan sonra genç olsa ne yazar, yine zarar ediyorsunben de katılmıyorum tabiki ama en azından 24 yaşındaydı.
pape gueye 27 yaşında 40m nasıl çıkacak
Yetiyordur umarım ilk 16 içinDaha önce bizim skorları bilen büyücü 5-1 çekti bizim maça allahsız
Alşah dursunu gönderdi ya batırsın diye daha napsınPap Gay 35 milyon bonservis yıllık 7-8 maaş mı? Allahım sen GS yi batır. Bizi de bir an önce bu eziyetten kurtar.

60 civarı deniyordu ederson içinya Allah askina 40 Gueye yerine Ederson da 40-45dir. Gueye 4-5 maas desen, ederson 6-7 dir. Öyle fark yokki
Umarım alırız ikisini de yaabu arada farkındaysanız marstro ve ümit akdağa diğerleri yanaşmıyor
fb yeltendi alamadı
çok büyük ihtimal dursun hasana demiştir bekle şu ortasaha transferini yapayım geri kalan parayla bunları alırım
sinana göre ob ümit akdağı çok beğeniyormuş
orada transferin son günleri birşey çokabilir
2 maçta 1 kart görmüş, yasin kol kırmızı görüyorum
Pap Gay 35 milyon bonservis yıllık 7-8 maaş mı? Allahım sen GS yi batır. Bizi de bir an önce bu eziyetten kurtar.
Valla bizim ligde hele de tff bize düşmanken ligin yarısını cezalı geçirir. Yani bu konulara dikkat ediyorlar mi acaba 1 gram istemiyorum şu transferi ya2 maçta 1 kart görmüş, yasin kol kırmızı görüyorum
Badu Ndiaye gibi tek senelik topçu izlenimi veriyor.Bu arada okan hoca hakkında düşüncelerimi biliyorsunuz söylememe gerek yok ama birşeyi inkar etmeyelim
hem erden timur hem ob ikiside açıkladı
torreira listenin bir numarasaydı en çok torreirayı istemiş
3 sene bu sene hariç takımı torreira taşıdı
şimdi 1 maçla yorumluyorum ama gueye bence torreira ilk senesi etkisi yapar
şimdi leminayıda herkes gibi çok istiyordum geçen sene
bu gueyede o etkiyi yapacak topçu
Eee bu seneyi taşıdı sonraki senede idare etti ondan sonraki 30 yaşında bedava maaşını biz karşılarız kiralarız artik antwerpe falan. KlasikBu arada okan hoca hakkında düşüncelerimi biliyorsunuz söylememe gerek yok ama birşeyi inkar etmeyelim
hem erden timur hem ob ikiside açıkladı
torreira listenin bir numarasaydı en çok torreirayı istemiş
3 sene bu sene hariç takımı torreira taşıdı
şimdi 1 maçla yorumluyorum ama gueye bence torreira ilk senesi etkisi yapar
şimdi leminayıda herkes gibi çok istiyordum geçen sene
bu gueyede o etkiyi yapacak topçu