İsmail Zara
Kırmızı Üye
- 14 Ocak 2020
- 1.013
- 639
- 608
Bari şu müptezel Bissouma'yı alsınlar ya. Adam şansa eski haline döner belki diye umut edip de dönerse halleniriz artık.İsveç'ten 18'lik çıtır mı
Haram olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bari şu müptezel Bissouma'yı alsınlar ya. Adam şansa eski haline döner belki diye umut edip de dönerse halleniriz artık.İsveç'ten 18'lik çıtır mı
Haram olsun
Hıyarto, hem de 9 milyonlukhıyarto mu?
is yapmaz norvecten morvectenHıyarto, hem de 9 milyonluk
isvecli diyince, neyse bence u23 alincaksa fransadan alinmali.Oyuncu mevcutta İsveç liginde oynuyor Djurgarden'de, 1.2'e almışlar 2025 Ocak ayında.
Yeni Aroyyo işte yawis yapmaz norvecten morvecten
oraya 9m verceme denise veririm goztepedne
YokYine mi transfer yok
Onurum sende bazen haha atmak isterken like butonu kitlenip haha yerine like attığın oldu muSaat 00:00da yangın başlar burda
işveçten 18 lik çıtır ile ilgileniyormuşuz. bulduğum sonuçları buraya atarsam forum kapanabilir amaYine mi transfer yok
Sana haha atmak yasaklanmis via gsc yönetim üzgünüm dostumOnurum sende bazen haha atmak isterken like butonu kitlenip haha yerine like attığın oldu mu
Oldu Kemalim oldu. Ama hemen hahaya geri çevirdim her seferinde.Onurum sende bazen haha atmak isterken like butonu kitlenip haha yerine like attığın oldu mu
Sana da huzursuzluk veriyor mu haha gereken yerde like almakOldu Kemalim oldu. Ama hemen hahaya geri çevirdim her seferinde.
Arada geçmiş tepkilerime bakarım hahalık bir şeye like vermiş miyim diye. Hassas noktamdır.