Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pap Gueye yazdığınız kadar kötü bir adam değil ayrıca onun olmuş versiyonu ile Oulai’nin olmamış versiyonu aynı para.

Pahalıysa ikisi de pahalı.

Bence insanların zihninde o hayal ettiği 6 numara, tüm pozisyon bilgisi, teknik becerisi vs bunların önemsiz olup, canavar gibi azman bir 6 numara. Omuzu koyduğu yere insin falan.

Halbuki böyle bir futbolcuya yılda en fazla 2-3 maç ihtiyaç duyarız. Maks. Geri kalan maçlarda hiçbir işe yaramaz

Bence insanların zihnindeki 6 numara tüm pozisyon bilgisi, teknik becerisi vs her şeyin dışında canavar gibi azman bir 6 numara. Omuzu koyduğu yere insin falan.

Halbuki böyle bir futbolcuya yılda en fazla 2-3 maç ihtiyaç duyarız. Maks. Geri kalan maçlarda hiçbir işe yaramaz
Hocam.ama.orta sahada alternatif aradığımız oyuncu turu o degil mi. Onde ilkay Yaser yer yer sara da oynar.

Pap Gueye yazdığınız kadar kötü bir adam değil ayrıca onun olmuş versiyonu ile Oulai’nin olmamış versiyonu aynı para.

Pahalıysa ikisi de pahalı.
Bu adama neden bu kadar takıldılar anlamış değilim. Adam bildiğin pogba gibi, boy fizik yerinde. Boyuna göre top hakimiyeti de son derece iyi aynı zamanda da iyi bir kesici, hava topları için de ciddi avantaj. Keşke alınabilse ben şahsen çok isterim

Hocam.ama.orta sahada alternatif aradığımız oyuncu turu o degil mi. Onde ilkay Yaser yer yer sara da oynar.

Hem böylesine defansif bir canavar olsun hem top tekniği olsun, uzun paslar atsın topla çıkış yapsın hem 25 yaşında olsun. 60 milyon eurodan anca alırız böyle bir oyuncu.

Lorik Cana vari bir oyuncu oyunumuza güç katmaz. Lemina bu kadar iyi etki ediyor çünkü topu kaptıktan sonra 30 metre isabetli uzun pas atıyor bir yandan.

Bence insanların zihninde o hayal ettiği 6 numara, tüm pozisyon bilgisi, teknik becerisi vs bunların önemsiz olup, canavar gibi azman bir 6 numara. Omuzu koyduğu yere insin falan.

Yazdan beri defalarca yazdım baby Lemina falan hikaye diye.

İyi bir Lemina’dan daha iyisini biz alamayız ama Pap Gueye gibi, Ugarte gibi bence teknik kalitesi daha düşük ama senede 40-50 maça çıkan bir adam alabiliriz bu da tercihtir.

Pap Gueye taş gibi holding gibi duruyor, maliyetlidir vs ama gidip geniş alanı savun, her yere koş demezsen her türlü iş yapar, bu işi yapana 30 m euro para mı verilir orası tartışılır.

Bournemouth a giden Toth için haberler bayağı çıkmıştı bizim için ama onları tercih etti.
Tamam olabilir ama yok mu bu vatandaşın bir alternatifi ?
Bu olmadı diye sağa sola 30-40m mu saçmamız gerekiyor ? (Toth un bonservisi 12m )

İyi bir Lemina’dan daha iyisini biz alamayız ama Pap Gueye gibi, Ugarte gibi bence teknik kalitesi daha düşük ama senede 40-50 maça çıkan bir adam alabiliriz bu da tercihtir.

Pap Gueye taş gibi holding gibi duruyor, maliyetlidir vs ama gidip geniş alanı savun, her yere koş demezsen her türlü iş yapar, bu işi yapana 30 m euro para mı verilir orası tartışılır.

monacodan camarra nasil olurdu

Yöneticilerimiz iş bitirici insanlar olsaydı bence şu an Gueye transferine çok seviniyor olurduk. Atıyorum 20- bonservis + 5 milyon bonuslarla transfer olurdu. 3 maaş. Bitti gitti.

Pape için Nzonzi benzetmesi gördüm bugün burada, Pape öyle hantal bir adam değil. Alakaları yok Nzonzi ile. Maliyetinden bağımsız taş gibi futbolcu Gueye

Anthony Dennisi alalım 10 a, yazında adam gibi bir orta saha bakarız rahat rahat vallahi inanılmaz aptalca hareketler yapıyoruz. Zaten Dennis tutmasa 4-5 e birine postalarsın zarar etme ihtimalin yok en azından.

Anthony Dennisi alalım 10 a, yazında adam gibi bir orta saha bakarız rahat rahat vallahi inanılmaz aptalca hareketler yapıyoruz. Zaten Dennis tutmasa 4-5 e birine postalarsın zarar etme ihtimalin yok en azından.

O durumda 5-6 milyon zarar etmis olmuyormusun?

30'a satacakları da belli değil ki Guaye'yi, 40 istedikleri konuşuluyor en başından beri.

Maaş desen 5.5.

Dursun seçim öncesi bu maliyete gireceğine Okan gir sen oyna der.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt