Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Khusanov bizim icin efsane olur...Ben yazin kiralik olur mu diye cok istedim de Pep tuttu kadroda..Halbuki hic oynatmiyordu son maclarda.. Bu sezon da lyon diyorlardi bir ara
Soğukkanlı, hızlı, yerini kaybetmiyor City de en gözüme çarpan oyuncu oldu. Baba bizim böyle bir sol stoper almadan bu tarz büyük maçlarda oyunda kalma şansımız yok. Yazın sol stoper muhabbeti çok yaptık, yapıldı. Apodan başka seçeneğin yok ya, bu ne cesaret Okan hocam.

Ṣalainin asistler muthiṣti. Ṣu adami eleṣtirmeyin artik

2 tane ortasaha lazım bu takıma. Lemina da bizim stoperlerden daha iyi stoper bu arada.

Rodop

Pape Gueye, Galatasaray'a gelmeye hazır. Villareal 40 Milyon istiyor ve 27 yaşında.Ugarte, görüşmeleri sürüyor. Yarın artık karar verilecek.

Kusanov'u iyi işlemişler eleman takozun tekiydi ilk maçlarda cocuk canavara dönmüş, zaten güçlü bir elemandı şimdi de hızlanmış. Nasıl bir sistemleri var bu takımların yeniden adam yaratıyorlar bildiğin real de bu konuda çok iyi, cin ali giren terminatör çıkıyor.

Yarin muhabirler Galatasaray kura çekiminin sonucuna göre transfer de yön belirleyecek haberleri cikar

daha dirençli olabilirdik tamam da bi şekilde çıkmışsın üst tura hala sağa sola gerginlik saçmaya ne gerek var biraz tadını çıkarın yaw

mazoşistlik bu başka değil, gidin bi marsilya taraftarıyla empati falan yapın

Hiç eğip bükmeden

Kaan, Icardi gibi adamlarla yolları ayırcaksın. Apo, İlkay yaş ve fizik itibariyle max yedek olur gelecek sezon planlamasında. Sallai, Sane, Uğurcan ve Osimhen harici net CL seviyesinde adam göremiyorum takımda. (Lemina ve Jakobs da var ancak devamlılıkları yok)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt