Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek 2 oyuncuya bağlı. Lang kesin listeye yazılır, 6 no kesin listeye yazılır sonraki transferin kalitesi ve durumuna göre son kişi belli olur.İnşallah lang+2 oyuncu düşünülüyordur. Asprini listeye yazmazlar herhalde diyemiyorum
Khusanov ve O 'Reilly standardında 2 oyuncu olsa sol stoper ve orta saha da bu maç bambaşka şeyler konuşurduk ama iyi bir sistem hocası da şart..İster statik ister hareketli ol Aziz'im herifler merhametli
Haginews ya da Turansports gibi iki kolpa sıkarak sektöre girsen gerisi gelecek6 senedir yapıcam da uğraşasım gelmiyo
Hazır hesap lazım bide
Şu bissoumayı alıp denesek keşkelemina sara ikilisi oynuyorsa yanlarındaki üçüncü adamın ya çok yaratıcı ya da driblingi çok iyi olmalı
ya odegaard ruiz vb. ya da prime bissouma
Khusanov zaten hizliydi.Kusanov'u iyi işlemişler eleman takozun tekiydi ilk maçlarda cocuk canavara dönmüş, zaten güçlü bir elemandı şimdi de hızlanmış. Nasıl bir sistemleri var bu takımların yeniden adam yaratıyorlar bildiğin real de bu konuda çok iyi, cin ali giren terminatör çıkıyor.
O standartta 2 oyuncumuz olsun bende bambaşka konuşurumKhusanov ve O 'Reilly standardında 2 oyuncu olsa sol stoper ve orta saha da bu maç bambaşka şeyler konuşurduk ama iyi bir sistem hocası da şart..
Şu bissoumayı alıp denesek keşke
Çok iyiler beee ikisine bayıldım.O standartta 2 oyuncumuz olsun bende bambaşka konuşurum![]()
Khusanov zaten hizliydi.
Onu düşündüm de 22 senedir bunu yapan cimbom ajans ahmet denizcinin sadece 132 takipçiye ulaşabilmesi vazgeçmeme sebep olduHaginews ya da Turansports gibi iki kolpa sıkarak sektöre girsen gerisi gelecek![]()
24-32 fazla olur, 24-28 yapalim. Daha ideal.bu arada bu lig sistemi müthiş ya
ama keşke elenen takımların uefaya gitme şansıda olsaydı mesela 24-32 arası
uefayıda hareketlendirirfi
ama müthiş