- 31 Ağustos 2021
- 70.236
- 50.276
- 3.843
Yonetimin ve sportifin yapacagi hic bir abuk subuk sey beni sasirtmazRakip belli yav daha ne olacak? Juve olursa gey madrid olursa olayi mi alalim diyecekler?
Bunmar hep bahane
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yonetimin ve sportifin yapacagi hic bir abuk subuk sey beni sasirtmazRakip belli yav daha ne olacak? Juve olursa gey madrid olursa olayi mi alalim diyecekler?
Bunmar hep bahane
Evet, cok fazla bireysel hata yapmisti. Bugun hic yapmadi. Sansimiza...Khusanov zaten terminatordu fransadayken ..Bu adamin en buyuk eksigi sabanligi ..Pep gecen yil 11 baslatti bakti olacak gibi degil her mac Arda Unyaylik yapiyor kizaga cekti..
Baba beklentiyi sıfırla sevdiğin için hobi olarak yap. O sana yük gibi gelmez. Zamanla kendiliğinden büyürsün.Onu düşündüm de 22 senedir bunu yapan cimbom ajans ahmet denizcinin sadece 132 takipçiye ulaşabilmesi vazgeçmeme sebep oldu
Analiz manaliz takılırım belki
Marsilyayi aha su eleman yakiyor her mac17K konusu gecince defalarca Marsilya orta sahalari ovuldu hatta en son timberi bile aldilar dendi.. Adamlar ezip gecmis Hojbergi falan futbol tuhaf oyun
24-32 fazla olur, 24-28 yapalim. Daha ideal.
Maçtan önce City nin defansı kötü dediler, bana göre en iyi bölgesi geri dörtlüsü. Sol bek de çok iyiydi.Khusanov zaten terminatordu fransadayken ..Bu adamin en buyuk eksigi sabanligi ..Pep gecen yil 11 baslatti bakti olacak gibi degil her mac Arda Unyaylik yapiyor kizaga cekti..
Sara'nin gamsiz Belhanda'nin 3 kati pahali olup dortte biri kadar top oynamamasini da goremiyorsaniz diyecek bir sey yok
Narsistim azizBaba beklentiyi sıfırla sevdiğin için hobi olarak yap. O sana yük gibi gelmez. Zamanla kendiliğinden büyürsün.
O da mı gidici soruları daha çok gelmeye başladı aklımaToreyranın topu kapamadığı pozisyonu izlediniz mi komediydi
Keza her topu yana geriye vermesini
Evet, cok fazla bireysel hata yapmisti. Bugun hic yapmadi. Sansimiza...
Korsen gormezsinolmayan bir şeyi göremeyiz
İlkay bize Bernardo çözer mi yaza
Biletini kestik gitmeden kurtaramaz artıkO da mı gidici soruları daha çok gelmeye başladı aklıma
Baba sahada yoktu bugünİlkay bize Bernardo çözer mi yaza
Europa League'in sistemi degissin madem. 36 yerine 32 takimli lig olsun. Sampiyonlar Ligi'nden gelen 4 takim da play-off'a dahil olsun. Ilk 9-24 yerine 9-20 arasi play-off oynasin. Al cozdum sorunu.8 takım lazım ilk 16 ya
diğer türlü adamları direkt çeyrek finale atıyorsun
Bize yollasin, Apo'dan kotu olmaz herhalde. Bilirkisi gibi yazmis olmayayim daPep bunu yine oynatmaz bak gorursun su an yokluktan oynatiyor ilk firsatini bulsun Ake'yi bile tercih eder stoperde .. Hic onun tarzi bir topcu degil muhtenelen bir gazla aldirdi gecen yil