Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.liginde ilk 24'e giren takımlar arasında en az gol atan 2.takimiz..Monaco'nun 8 golü var biz 9 atmışız..

Son 4 maçta sadece 1 gol attık.. Onu da kendi kalesine attı rakip.

Attığımız 9 golün 3 tanesi penaltı,1 tanesi rakibin kendi kalesine attığı gol,2 tanesi savunmaya baskıyla rakiplerin yaptığı çok ekstra atılmış 2 gol..

Organize diyeceğimiz sadece 3 gol var..Bodo maçı ilk gol,ajax maçı ilk gol,frankfurt maçı ilk gol..

Ligde de büyük maçlarda gol atamıyoruz..3 büyük maçta 2 golümüz var sadece..

Bu takımın hücum verimliliği maalesef yeterli değil.. Hem üretimde hem de pozisyon bitirmede çok büyük sorunlarımız var..Insallah lang iyi çıkar da bir nebze rahatlariz

Sinan Engin'cigim nasilsin?

Hem mutlu (fark yemeyip 24e girdik(
Hem mutsuz (daha iyisi olabilirdi,hala olabilir ama olmayacak)
Aynı yoldan geçtim, beni takip etsinler diye takip isteği atıyordum çoğu geri takip yapmıyordu. Zamanla taşlar yerli yerine oturdu. Şimdi kimseyi takip etmiyorum yüz bin üzeri organik takipçim var. Bende sayfamda birlikte büyüdük. ( 5. Yılım )
Ne üzerine ki hesap

Takim komple bastan asagi degismeli
Apo,Torreira,Ilkay,Icardi,Sara,Jakobs,Kaan,Baris,Yunus bunlar ile yollar ayrilmali buyuk temizlige gidilmeli.Yeni kan yeni hirs lazim takima.

defans transfer edilmeli

Nefes alan ortasahamız olsa, Bernardo Silva'yı istemediğimi söyleyeceğim de şu an o an değil.

az önce birisi youtubeda yayın altına galatasaray ruiz chermiti ve malheiroyu aldı yazmıştı

Bizim kocaman bir orta saha sorunumuz vardı.Hergeçen gün bu duruma yaklaşan stoper sorumumuzda olmaya başladı.
Sizin yapacağınız planlamaya ve transferlere sokayım.
Ulan birazcık fark yaratın be iş bilmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt