Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.liginde ilk 24'e giren takımlar arasında en az gol atan 2.takimiz..Monaco'nun 8 golü var biz 9 atmışız..

Son 4 maçta sadece 1 gol attık.. Onu da kendi kalesine attı rakip.

Attığımız 9 golün 3 tanesi penaltı,1 tanesi rakibin kendi kalesine attığı gol,2 tanesi savunmaya baskıyla rakiplerin yaptığı çok ekstra atılmış 2 gol..

Organize diyeceğimiz sadece 3 gol var..Bodo maçı ilk gol,ajax maçı ilk gol,frankfurt maçı ilk gol..

Ligde de büyük maçlarda gol atamıyoruz..3 büyük maçta 2 golümüz var sadece..

Bu takımın hücum verimliliği maalesef yeterli değil.. Hem üretimde hem de pozisyon bitirmede çok büyük sorunlarımız var..Insallah lang iyi çıkar da bir nebze rahatlariz

Katilirsin katilmazsin ayri konu ama soyle destekli olusturulmus analizleri cok seviyorum

Fabian ruiz kolpası nereden patlak verdi yine

Kimse bir şey bilmiyor. Yarın belli olacak gibi artık. Diğer 2 toplantı sonrası bir anda Noa Lang ve Asprilla gelmişti. Bu toplantı sonrası da gelecek isimler belki düşer herhalde hafta sonuna kadar da gelir.

Cuma günü kura var, pazar günü maç var. Çarşamba günü kupa maçında Atv ekranlarında görürüz transferi

O zaman asıl mevkisi 10 numara birini alaydık yazdım ya... 2 tane "10 numarada da oynayabilen solak sağ kanat oyuncusu" tanımına uyan oyuncumuz yok mu bizim zaten?
Asprilla'nın çıkışı 10 no diye biliyorum. Orada belli ki asıl istedikleri kişileri kiralık+ opsiyon alamadılar o yüzden rotasyonu güçlendirmek adına böyle yetenek tavanı yüksek bir oyuncuya maliyetsiz ya tutarsa yapalım dediler. Kalan 2 transfere göre mantıklı yada mantıksız denir.

Takıma yararlı olacak ve uzun vadede bizi başarıya götürecek takviyeler elbette yapılsın . Ama 50 milyon piyasa değerine sahip Bodo nun taktik ve takım disiplini ile başarıya ulaştığı yerde, 350 milyonluk bizim takımın hadi olmadı bi 50 milyonluk daha takviye yapıp öyle deneyelim dememiz zoruma gidiyor şahsen .

Herşey transferle çözülecekse bu takımdaki teknik heyete niye ihtiyaç var ?

saçmalık ya

resmen kim alınabilirse onu aldılar

lang da öyle asprilla da

ya tutarsa işleri

umarım tutarlar

FM'de ucuza iyi oyuncu bulunca dayanamayıp dur lan şunu da alayım derip kadroyu şişiririz ya bazen, çok benzer işler... Daha geçen yaptım ben... Devre arası takip ettiğim wonderkid'e başka takımlar ucuz sayılabilecek teklif götürünce, bende de para çoktu dayanamadım aldım... Tabi yabancı sınırı falan derken kadroda yer yok... Hemen kiraladım bir yerlere... Seneye onu mu oynatıcam ne yapıcam zerre fikrim yok :D

Takıma yararlı olacak ve uzun vadede bizi başarıya götürecek takviyeler elbette yapılsın . Ama 50 milyon piyasa değerine sahip Bodo nun taktik ve takım disiplini ile başarıya ulaştığı yerde, 350 milyonluk bizim takımın hadi olmadı bi 50 milyonluk daha takviye yapıp öyle deneyelim dememiz zoruma gidiyor şahsen .

Herşey transferle çözülecekse bu takımdaki teknik heyete niye ihtiyaç var ?
Ne anlatıyorsunuz güzel kardeşim. Bodo 50m takım kurup çıktı diye biz de mi 50m euroluk takımla çıkalım. Ne istiyorsunuz? Real 1milyarlık kadrosuyla ilk 8e giremedi, bizden pahalı olan takımlar ilk 24 yapamadı.
Ne ile mutlu olursunuz onu söyleyin yapalım

Buradan anladığım hem bonservisi hem maaşı yüksek isimler olmayacak. Ya Ugarte veya bizim bilmediğimiz bir kiralık başka oyuncular yada bonservisi yüksek maaşı düşük Fransa'dan bir oyuncu gelecek. Bunun yanında bir tane de bonservisi ve maaşı makul bir genç daha gelmeli orta sahaya.

Buradan anladığım hem bonservisi hem maaşı yüksek isimler olmayacak. Ya Ugarte veya bizim bilmediğimiz bir kiralık başka oyuncular yada bonservisi yüksek maaşı düşük Fransa'dan bir oyuncu gelecek. Bunun yanında bir tane de bonservisi ve maaşı makul bir genç daha gelmeli orta sahaya.

tolgahan da aynisi soyledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt