- 4 Ağustos 2009
- 90.788
- 72.006
- 5.188
Dursun Özbek transferde frene bastı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O olmayınca Asprilla oldu zaten konu bu kadar basit aslında zaten, hoca da bunu anlattı sorulduğunda
Biz takviye yapılmasın demiyoruz kardeşim, zaten direk cümleye “ takıma yararlı olacak oyuncular elbette alınsın” diye başlamışım . Benim orada söylemek istediğim , sürekli birileri alınıyor ama Avrupa da her sene aynı şeyleri yaşıyoruz . Biraz da teknik heyetin farkını görelim diyoruzNe anlatıyorsunuz güzel kardeşim. Bodo 50m takım kurup çıktı diye biz de mi 50m euroluk takımla çıkalım. Ne istiyorsunuz? Real 1milyarlık kadrosuyla ilk 8e giremedi, bizden pahalı olan takımlar ilk 24 yapamadı.
Ne ile mutlu olursunuz onu söyleyin yapalım
Binlerce 10 numara diye bir durum yok. Zaten o mevkide gerçek anlamda oynayan ve ust seviyelere çıkmış oyuncu sayısı zaten 10-15 tane vardır yoktur, bir çoğunu da alamayiz zaten.O olmayınca derken? Eksiğimiz 10 numaraysa dünyadaki binlerce 10 numaradan bir tanesini alırsın bonservisle veya kiralık falan filan... Sanki dünyada 10 numara kalmamış gibi "10 numara bulamadım da 2 net oyuncum olan mevkiye oraya devşirebileceğim birini daha aldım" bahanesini kabul etmiyorum ben... Zaten sınırlı maç var, sen adamı oraya adapte edicen de denicen de...
Evet izledim.Ama en azından rakibe giriişti falan.Birde sarayı izle rakibin arkasından ve yanından hiç müdahale etmeden tın tın gidişi var çok komik..Toreyranın topu kapamadığı pozisyonu izlediniz mi komediydi
Keza her topu yana geriye vermesini
Bu sene yaşamadın işte Avrupa'da hedefini gerçekleştirdin. Biraz bardağın dolu tarafına bakmayı da bilmek lazım.Biz takviye yapılmasın demiyoruz kardeşim, zaten direk cümleye “ takıma yararlı olacak oyuncular elbette alınsın” diye başlamışım . Benim orada söylemek istediğim , sürekli birileri alınıyor ama Avrupa da her sene aynı şeyleri yaşıyoruz . Biraz da teknik heyetin farkını görelim diyoruz
3 senedir şampiyonsun, avrupada ilk 24 yaptık biraz sevin mutlu ol şükret. Bu takım buraya 13. lükten geldi. Her takıma her sene transfer yapılıyor, transferlerin tutup tutmaması teknik heyeti değil kulubu bağlar adam gibi transfer ekibi kursunlar. Biz ne kadar harcıyorsak ligdeki rakibimiz o kadar harcıyor.Biz takviye yapılmasın demiyoruz kardeşim, zaten direk cümleye “ takıma yararlı olacak oyuncular elbette alınsın” diye başlamışım . Benim orada söylemek istediğim , sürekli birileri alınıyor ama Avrupa da her sene aynı şeyleri yaşıyoruz . Biraz da teknik heyetin farkını görelim diyoruz
17k yi vermezler ust turda brugge da17k vasatına kaldık gibi... Çok da gömmemek için vasat dedim...
Binlerce 10 numara diye bir durum yok. Zaten o mevkide gerçek anlamda oynayan ve ust seviyelere çıkmış oyuncu sayısı zaten 10-15 tane vardır yoktur, bir çoğunu da alamayiz zaten.
Genç profillere gittik orada da 10 tane vardır yoktur Avrupa kıtasında oynayanlar arasında, hani hu takımda gelip iş yapar diyebileceğimiz.
Listede olanlardan biri Almada"ydı mesela adamlar vermeyeceğiz deyince Asprilla'ya teklif götürdük.
17k yi vermezler ust turda brugge da
Juve çıktı diyelim. Thuram kopmainers mckkinne ortasahasina üstünlük kurabilcek ortasahamiz var mı? Leminanin ilk maç olmaması da acayip olumsuz handikap. Torreira ruhu çekilmiş gibi