Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asprilla da "Maldanda gibi uyduruk biri" değil mi kağıt üstünde? Hele 10 numara için? Aynı şey olmadı mı yani zaten?
Pek aynı sayılmaz. Bu çocuktan iki sene önce City/Barcelona yapabilir beklentisi vardı. Zaten Watford aldı oradan da City Grubunun takımı olan Girona büyük para verip aldı. Orada o beklenen patlamayı yapabilseydi şuan bizde değil daha elit takımlara gitmişti.

Şuan bir potansiyeli olan ama henüz o sıçramayı yapamayan birini aldık üstelik peşinde 4-5 takım vardı bizimle beraber teklif götüren. Sonuçta o risk var mı desen risk her zaman yok mu? Yaşı genç diye o riski alabiliyorsun, daha hazırı olanları alamıyoruz.

Apo'ya yukleniyorum ama takim olarak savunmada bariz hatalarimiz var. Bilincli bir durdurma veya uzaklastirma degil de hep bir panik halinde yapilan bir savusturma cabalari mevcut. Uatelik bu yalnizca ileride yakalanma ile alakalinda degil. City 'nin ceza alanimizda "ufak tefek" paslasmalarini aval aval izledik. Mac sonunda keske hep City ayarinda takimlarla oynayabilsek diye dusundum kendi kendime. Yani PL'ye basvursak kabul ederler mi acaba?

Ucl başlığına da yazdım. Eğer kura yazılımı oynamamış rakipler oynasın diye öncelikli ise benim tahminim öyle, rakip juve.

Buyuk degisikliklerin yaz donemine birakalim demek istiyorum ama bu sefer de Eylul ortasina kadar bekliyorlar. Yine bir faydasi olmayacak. O zaman istenmeyenler simdiden basip gitsinler.

Buyuk degisikliklerin yaz donemine birakalim demek istiyorum ama bu sefer de Eylul ortasina kadar bekliyorlar. Yine bir faydasi olmayacak. O zaman istenmeyenler simdiden basip gitsinler.
Biz yazın da olsa kışın da olsa zıt pıt ret yiyoruz o yüzden mevsim fark etmeksizin hangi kaliteli futbolcuyu getirebilirsen o an hangisi kabul ederse pat diye alacaksın.

Yazın daha ucuza alırız diyenler kendilerini kandırır anca bu yönetimle. O yüzden şimdi alabilirsen al, yoksa yaz döneminde Dünya kupası var onun bitmesini bekleyen futbolcular var derken Eylül ayı olur yine dediğin gibi.

Pek aynı sayılmaz. Bu çocuktan iki sene önce City/Barcelona yapabilir beklentisi vardı. Zaten Watford aldı oradan da City Grubunun takımı olan Girona büyük para verip aldı. Orada o beklenen patlamayı yapabilseydi şuan bizde değil daha elit takımlara gitmişti.

Şuan bir potansiyeli olan ama henüz o sıçramayı yapamayan birini aldık üstelik peşinde 4-5 takım vardı bizimle beraber teklif götüren. Sonuçta o risk var mı desen risk her zaman yok mu? Yaşı genç diye o riski alabiliyorsun, daha hazırı olanları alamıyoruz.

"potansiyeli olan ama henüz o sıçramayı yapamayan genç oyuncu" işte Almada-Malmada benim gözümde... Asıl mevkisi 10 no olan böyle birilerini bulmak mümkün olmalıydı bence...

Müthiş yemin ederim

Ekli dosyalar

• IMG_20260129_034103.webp
    IMG_20260129_034103.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 23
Biz yazın da olsa kışın da olsa zıt pıt ret yiyoruz o yüzden mevsim fark etmeksizin hangi kaliteli futbolcuyu getirebilirsen o an hangisi kabul ederse pat diye alacaksın.

Yazın daha ucuza alırız diyenler kendilerini kandırır anca bu yönetimle.
Bize kimse ucuza topcu vermiyor artik. Tam yolunacak kaz gibi goruyorlar. Benim deginmek istedigim kadronun stabilitesini sezon ortasinda fazla zorlamamak icindi ama sorumlular yumurta kapiya dayanincaya kadar hamle.yapmiyorlar.

"potansiyeli olan ama henüz o sıçramayı yapamayan genç oyuncu" işte Almada-Malmada benim gözümde... Asıl mevkisi 10 no olan böyle birilerini bulmak mümkün olmalıydı bence...
Seninle şu konuda anlaşamıyoruz; 10 numara tarzda (alabileceğin) oyuncu sayısı az, yani Avrupa kıtasında olanlar için konuşuyorum bunu zaten az çok bilinen isimler belli.

Asprilla ayrıca orada oynayabiliyor zaten günümüz futbolunda ofansif oyuncuların bir çoğu kanat orijinli '10 numara'. Mesela bugün izlediğimiz Cherki gibi.

Neyse önemli değil en azından kendi görüşümü anlatmak istedim.

Olaigbe beklendiği kadar iyi çıkmadı ama o kadar boş oyuncu da değil

TS pis dolandırılmış, kaldı ki Nayır ne kadar lazım tartışılır

Okan hocanın da artık bazı inatlarından vazgeçip, evlatçılık yapmayı bırakması lazım.
Hocam sen eğer ön alanda pres oyunu oynamak istiyorsan, defans hattını hızlı oyuncularla kurmak zorundasın
Hem pres oyunu oynayıp , hem de abdülkerimin yerine adam aldırmıyorsan, bugünkü senaryoyu sürekli yaşarsın

Ligde bazı oyuncular işine yarıyor olabilir ama Avrupa da olmuyor işte. Bunu sürekli görmesine rağmen bir adım atmıyorsa, kendisinin de öncelikli hedefi Türkiye ligi diye düşünüyor insan . Nasıl olsa Avrupa da sonuncu da olsa, ligde şampiyon olunca görevine devam edeceğini biliyor

Asprilla'nın esas mevkisi 10 numaraymış baya baktım geçen
Altyapıda çok parlıyomuş bu çocuk ve hep 10 numaraymış

Kolombiya'da çok mağara işleri oluyor o yüzden parlamış olabilir
Fizik olarak gelişememiş biri yoksa tekniği ve oyun görüşü yeterli 10 numara için aslında

Bu arada Yunus'un da esas mevkisi 10 numaraydı
Sağda Recep Gül oynardı takip edenler bilir
Maresca da 10 numarada kullandı Leicester'da

Yunusun sıkıntısı yorulması
90 dakika koşabilse yapar 10 numarada gayet
Fakat 32 yaşındaki Bernardo kadar koşamıyor maalesef
Yazık, çok yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt