Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guardiola: „Galatasaray‘in oynadığı şiir gibi futbola hayran kaldım. Okan Buruk dünyanın sayılı teknik direktörlerinden biri. Umarım finale kadar Galatasaray ile eşleşmeyiz. Eğer eşleşirsek Allah (God) yardımcımız olur insallah (Amen).“
Allah mı dedi God mı? Orası önemli

Beyler günaydın herkese. Dün bir kere daha gördük ki takımın en büyük eksiği ileride top sürecek alan açacak adam geçecek hareketli bir kanat ve derine gelip oyun kuracak şutu olan press gücü olan top süren adam lazım.

Lang Barış yerine geçebilecek mi merak ediyorum. Dün Sane dışında hücum aksiyonu yaratan birisi yoktu. Lemina derine gelince daha çok oyun kurmaya başladık. (City vites düşürdü bence ama)

Ben stoper konusuna çok takılmıyorum dün ilk gol olmasa bile öyle ya da böyle city bize gol atardı sorun hücum olarak cevap veremedik ilk 15-20 dk. 2-0 sonrası da öyle ileri taşıyacak hareketleri sadece Sane vardı. Bu yüzden bize hücumda seçenekler lazım. Barış Yunus ile ligde ancak kendimizi eğlendiririz ki bence lig için bile yeterli değiller.

Madem paramız var gidip bu profil adamlara paraları gömelim. Çöpe para atmaktan sıkılmadık sonra eriyoruz.

Son olarak 24'e kalmayı küçümseyen arkadaşlar için de Şampiyonlar Liginde sezonu golsüz kapatmayalım diye son maç gol bekleyen günlerden bugüne geldik. 10-15 senedir her tip kadro her hoca ile denedik şu an Real PSG vs kalamadığı ilk 8'e girmeyi beklemek bana şımarıklık geliyor.

Buradaki çoğu kişinin ben lig başarısını artık birinci öncelik olarak gördüğünü düşünmüyorum . Çoğu kişinin beklentisi Avrupa da başarılı olmak . Eğer tek hedef her sene Türkiye liginde şampiyonluk olacaksa, evet Okan hoca en mantıklı tercih olur . Ama tekrar Avrupa da bir kupa hayal ediliyorsa , 4 senedir o hayali kurduran bir teknik heyetimiz olmadığı da aşikar . Öyle bir taktik plan yaptı ki , şu maçı da tek başına Okan hoca aldı diye hatırladığım Avrupa maçı bir elin parmaklarını geçmez

Ben Okan hocanın düşmanı değilim ve başarılı olmasını isterim ama Avrupa da bana o güveni pek vermiyor maalesef
Avrupa kupası hayal ediyorsan konferans ligi veya avrupa ligi orada. Şampiyonlar ligi alma şansımız yok

Khusanov ne top oynadı diyoruz ya dün mesela. Savunmayı o kadar güzel yaptılar ki önde arkada bireysel açıdan bakmaya bile gerek kalmıyor aslında.

Sen taktik olarak ne koydun ortaya?

Barış birebirde geçsin, Osimhen ve Yunus ile Torreira varsa önde ani top kaybı kovalayalım dışında. Bunlar da taktik değil.

Elimizde Sane var adamı hiç bir şekilde tam kullanamadık sene başından beri.

Hızlı hücum ikili verkaçlar, topu kaptığında şimşek gibi kalede bitmek, dar alanda üçlü bloklar ve oyun ezberi.

Bunlar olmazsa presin düştüğünde, rakibin iyi olduğunda ya da senin bir oyuncun formsuz olduğunda batarsın.

Hoca artık bi şeyler göster. Avrupa’da istersen 1 tur daha geç, elinde 150.000.000 Euro olmayacak her sene harcayacak.

Harcasan da olmayacak o ayrı bu sene oldu geçen sene o da olmadı.

Khusanov ne top oynadı diyoruz ya dün mesela. Savunmayı o kadar güzel yaptılar ki önde arkada bireysel açıdan bakmaya bile gerek kalmıyor aslında.

Sen taktik olarak ne koydun ortaya?

Barış birebirde geçsin, Osimhen ve Yunus ile Torreira varsa önde ani top kaybı kovalayalım dışında. Bunlar da taktik değil.

Elimizde Sane var adamı hiç bir şekilde tam kullanamadık sene başından beri.

Hızlı hücum ikili verkaçlar, topu kaptığında şimşek gibi kalede bitmek, dar alanda üçlü bloklar ve oyun ezberi.

Bunlar olmazsa presin düştüğünde, rakibin iyi olduğunda ya da senin bir oyuncun formsuz olduğunda batarsın.

Hoca artık bi şeyler göster. Avrupa’da istersen 1 tur daha geç, elinde 150.000.000 Euro olmayacak her sene harcayacak.

Harcasan da olmayacak o ayrı bu sene oldu geçen sene o da olmadı.
+1

Takım dün cl'de ilerlemek istiyorsan kabak gibi üst düzey orta saha almalısın diye bağırıyordu. bu sene geçti artık devre arasında alma ihtimalimiz yok. rotasyonu artırıp devam etmeliyiz.

Bu arada herkes keşke Atalanta yolundan devam etseydik daha iyi olurdu diyor ama o turdan sonra da Arsenal/Bayern bekliyor olurdu.

Atletico/Juve/Tottenham/Liverpool

Şu 4 takım arasında kesin yenemeyiz diyeceğimiz tek takım yok. O yüzden derhal transfer yapilmali

Bu arada herkes keşke Atalanta yolundan devam etseydik daha iyi olurdu diyor ama o turdan sonra da Arsenal/Bayern bekliyor olurdu.

Atletico/Juve/Tottenham/Liverpool

Şu 4 takım arasında kesin yenemeyiz diyeceğimiz tek takım yok. O yüzden derhal transfer yapilmali

Atletico ve Liverpool'u ikili maçta eleyemezsin.

Juventus ve Tottenham olmalı bu dediğin için.

Orta saha alip clde leminayi aponun yerine oynatmak lazim

Bunlar hem orta saha hem stoper alamaz
2 orta saha lazım bencede lemina oynamalı sol stoperde.

Top suren herifin önemini gördük dün.

Ederson ve midjylandaki Castillo gelsin. Orta saha 2 level atlar

Atletico ve Liverpool'u ikili maçta eleyemezsin.

Juventus ve Tottenham olmalı bu dediğin için.
Liverpool ve atletico doğru hamlelerle iki maçta da yenilmeyecek takımlar değil bence.

City, Arsenal, Bayern seviyesinde değiller bana göre.

Inanin dün City maçı İstanbul’da oynamamış olsaydı bir puan bile koparabilirdik bana göre

Beklenmedik sakatlıklar, saçma sapan saha dışı olaylar ile bugüne yine iyi geldik. Juventus gelirse ballı kaymak olur.

İndir kaldır yapmaya gerek yok Lemina stopere çekilip sanchez ile ikili yapılmalı artık.Apokerim iyi bir yedek.Orta sahaya atletik bir genç oyuncu alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt