Abdullah Aşur
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 3.110
- 2.076
- 648
Bunlara benzer şeyler iki ay önce yazdığımda linçlenmiştim burda. Okan şansa şampiyon oldu, şansı da Koç ve ET dediğim için. Bu fikirlerin ziyadesi ile çoğalması beni memnun etti. Ellerine sağlık.2003ten beri Terimi sevmem, Okan Terim'in pahalı bir kopyası. Oyuncu bitirme konusunda terimden daha sinsi. Disiplin noktasında Terim'in tırnağı olamaz. Oyun noktasında Terimle 2 sene geçirmiş oyuncular gibi oynatıyor. Engin baytar, Melo, kerem, belhanda gibi herifleri dizginlemisti ve oynatmisti terim. Bizimki Yusuf'a nelsona söz geciremiyor. Oyuncu koruma noktasında Terim'in tırnağı olamaz, ereni falan yiyemezlerdi terim olsa. Zahayi şamar oğlanı yaptirmazdi. Dediklerimden terim gelsin anlamı çıkmasın, en son isteyeceğim şey Terim'in gelmesi olur. Okanin parasız versiyonu Sergen işte. Bahane, izin bol, disiplin yok, taktik yok. Transferleri için terimi eleştirdim, milyonlar harcatti takım bok gibi derdim, Terim'in tüm hayatı boyunca harcattigi parayı bu sene harcadık.
Sevilmese de Tudorun oynattığı, takımın fişek gibi olduğu dönem gibi oynadığımız futbolu senelerdir göremedik. Torrent bile daha iyi futbol oynatıyordu okandan. Ali Koç yüzünden bunu göremedik, Erden başkan sayesinde göremedik. Bireysel performans olmayınca usgde içimizden geçti, fenerde Beşiktaş'ta. Yenmemiz için bu tarz maçları ya birileri hayatının futbolunu oynayacak, ya da kadro değer farkı 100 milyon Euro olacak. Ben son dönemde ligte bile bariz üstünlük kurduğumuz maç göremiyorum
Ancaak, Koç tehdidinden sonra, (kanaatimce Antep maçından sonra şampiyonluğu kaybettik, tedesco mallık yapmasa) Okan buruk yıl sonuna kadar kalsın sonra ayrılsın. O zamana kadar da eleştirmemeye gayret edecem
Son düzenleme:
40 larin falan konusuldugu bur yer de matar sarr'ı alabilmeliydik derim ama olmaz o artık. Bakalım kimi alabilecekler.