Abdullah Aşur
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 3.110
- 2.076
- 648
Artık transferden duyumdan umudu kestiğimizden hatta kim gelirse gelse takım yine de düzelemeyeceğinden teknik taktik konuşuyoruz transfer nöbetinde 

Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singol sol stoper oynabiliyor olsaydı taş gibi takım olurduk da yine planlama hatası.Görmüş oldukki bize stoperde lazım, kontralarda feci avlanıriz, ben bile daha hızlı koşarım Abdülkerimden
koş lanGörmüş oldukki bize stoperde lazım, kontralarda feci avlanıriz, ben bile daha hızlı koşarım Abdülkerimden
Değil demiyorum ama bu maça bakılarak denmez bu hacım, rakip city forvet haaland olunca.Görmüş oldukki bize stoperde lazım, kontralarda feci avlanıriz, ben bile daha hızlı koşarım Abdülkerimden
Adam gibi iki ortasaha alınırsa Lemina stoper olacak mecbur, Antep k.Gümruk maçlarında bile gördük çok rahat geçiliyor AbdülkerimSingol sol stoper oynabiliyor olsaydı taş gibi takım olurduk da yine planlama hatası.
Haaland'in arkasında kalmayan çok fazla stoper yok zaten :dBence ilk başta elit bir takım kurmak istiyorsak Okan Hoca‘ya teşekkür edip yerine elit bir hoca getirmemiz gerekiyor ilk olarak. Ayrıca bunun dışında profesyonel bir futbol aklı gerekiyor. İyi bir temel kurduk ama yazdığım adımlar şart abiGörmüş oldukki bize stoperde lazım, kontralarda feci avlanıriz, ben bile daha hızlı koşarım Abdülkerimden
Karnım ağırıyor Câferkoş lan
Oulainin topla dikine gidebildiginden eminmiyiz kiBunun için biçilmiş kaftan: bizdeki gedson, bugünkü muadili ise Oulai.
Orası kesin 4 yıldır tek taktikle oynuyoruz bu hocayla young boys 5 maçın 3unde yener biziBence ilk başta elit bir takım kurmak istiyorsak Okan Hoca‘ya teşekkür edip yerine elit bir hoca getirmemiz gerekiyor ilk olarak. Ayrıca bunun dışında profesyonel bir futbol aklı gerekiyor. İyi bir temel kurduk ama yazdığım adımlar şart abi
Maç planı ve rakip hazırlığı yapmadığın sürece cityle üst üste 14 maç da yapsan 15.de de doku bekle stoperle birebir kalır, apo önde haalandla birebir kalır. Rakip zaten city vs. demek kolaya kaçmak olur, bir şeylere kafa yorulduğunu, önlem alınmaya çalışıldığını görebilsek içimiz rahat edecekBeyler günaydın iyi nöbetler
Genel olarak acımasız davrandığınzı ve City Barça gibi takımları da genel olarak olduğundan küçük gördüğünüzü, hatta Copenhagen gibi Avrupa’nın müdavimi olmuş takımları da fazla küçümsediğinizi düşünüyorum.
City çok rahat çıkmış, iyi press yapamamışız… Abi evet, başındaki herif bunun kitabını yazmış adam. Milyar euro’luk kadro. Normal değil mi,
Bodo’yu kral yaptınız 2 maçla. E biz de bu adamları yendik. O zaman kralın kralıyız. Futbol böyle bir mantıkta işlemiyor ki. Chelsea’dan 5 yiyenle Arsenal’i yenen takım aynı ekip değil miydi? Veya Bodoya yenilip deplasmanda Real Madrid’i yenen de aynı takımdı. Bize yenilip gidip Real’i yenen Live de aynı ekip. Geçen senenin şampiyonu PSG ilk 8’e giremedi. Finalist Inter de keza.
Velhasıl Galatasaray’ın ŞL özelinde gidecek Ve öğrenecek çok yolu var hem de çok. Öğrenmemiz gereken şeyleri görüyoruz işte. Mesela topla daha hızlı olmalıyız. Çok net. Keşke her yıl City gibi takımlarla 10-15 kere maç yapsak da aşama kat etsek.
Bu sene üst tur seneye 16 sonraki sene çeyrek… Böyle de olmayacak. Futbol veya hayatın kendisi böyle lineer şekilde ilerlemiyor.
Bukadar uzun yazmaya gerek yoktu. Takim top oynamiyor ligde/avrupadaBeyler günaydın iyi nöbetler
Genel olarak acımasız davrandığınzı ve City Barça gibi takımları da genel olarak olduğundan küçük gördüğünüzü, hatta Copenhagen gibi Avrupa’nın müdavimi olmuş takımları da fazla küçümsediğinizi düşünüyorum.
City çok rahat çıkmış, iyi press yapamamışız… Abi evet, başındaki herif bunun kitabını yazmış adam. Milyar euro’luk kadro. Normal değil mi,
Bodo’yu kral yaptınız 2 maçla. E biz de bu adamları yendik. O zaman kralın kralıyız. Futbol böyle bir mantıkta işlemiyor ki. Chelsea’dan 5 yiyenle Arsenal’i yenen takım aynı ekip değil miydi? Veya Bodoya yenilip deplasmanda Real Madrid’i yenen de aynı takımdı. Bize yenilip gidip Real’i yenen Live de aynı ekip. Geçen senenin şampiyonu PSG ilk 8’e giremedi. Finalist Inter de keza.
Velhasıl Galatasaray’ın ŞL özelinde gidecek Ve öğrenecek çok yolu var hem de çok. Öğrenmemiz gereken şeyleri görüyoruz işte. Mesela topla daha hızlı olmalıyız. Çok net. Keşke her yıl City gibi takımlarla 10-15 kere maç yapsak da aşama kat etsek.
Bu sene üst tur seneye 16 sonraki sene çeyrek… Böyle de olmayacak. Futbol veya hayatın kendisi böyle lineer şekilde ilerlemiyor.
Bari örneği kanat üzerinden verme. Orta saha ver. 756 tane kanat var takımda. :/Bu sene hiç ilgilenmiyorum transferler ile. Çünkü Yamal ile Vinicius Jr gelse bile bu hoca ve ekibi ile zor
Eminiz belki gedson kadar olmazsa da. Nedense izlediğimde gedsonun bizde oynadığı oyunu bu çocukta görüyorum.Oulainin topla dikine gidebildiginden eminmiyiz ki