- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Genc oyuncular yetersizdir diyenlere cevabım tamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bu söylem neden patladı ya @Gökhan Aytepefb iyice arap takimina döndü aranızda ciddi vizyon farkı var
İlkay net bitik o konu zaten kesin ama osimhen de her pozisyon en az 1 metre ofsayt arkadaş.. İnsan birazcık dikkat ederTopu alıp şuradaEkli dosyayı görüntüle 313560 arkadan giden adamı gördüğü halde
Ekli dosyayı görüntüle 313561
şuraya oyunun kilitlendiği yere atsın diye 5 milyon para veriyoruz elemana.
sportif direktörümüz osimhen mi acabaOsimhen: "İki harika oyuncu aldık; Lang ve Asprilla... İkisinin de bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Transferlerimiz devam edecek."
Çok tutuldu bu yorum çokAbi bu söylem neden patladı ya @Gökhan Aytepe
Butun gorevlere talip garibimsportif direktörümüz osimhen mi acaba![]()
Baktılar okanın üzerine birini koyamıyoruz adı geçince ses edilmesin diye sportif direktör mü oldu bu.Osimhen: "İki harika oyuncu aldık; Lang ve Asprilla... İkisinin de bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Transferlerimiz devam edecek."
Osimhen bu zaten direkt koşan adam bize osimhenin koşu atacağını bilip gideceği yere topu gevelemeden atacak bir herif lazım. Bak o zaman osimheni nasıl bir terminatöre dönüştürüyoruz.İlkay net bitik o konu zaten kesin ama osimhen de her pozisyon en az 1 metre ofsayt arkadaş.. İnsan birazcık dikkat eder
Abi kusura bakma ama katılmıyorum. Barış'ı özellikle sene başı satmamanın cezasını kötü çekeceğiz. Fiziği konusunda üstünlük sağlamadığı sürece çok çok etkisiz. Yunus da son 2 aydır yokları oynuyor.valla ikisi olmasa ligde havluyu atmıstık simdiye. özellikle barış. iyi basladı para konusundan düştü. sonra gene yükseldi su an gene formu diplerde. transferler de buna göre yapıldı gibi. insallah alınanlar tutar da dönüşümlü devam ettirebiliriz sezonu. yerli olmasından kaynaklı ikisi de değerli topcular. maclık değerlendirmemek lazım.
osimhen dün çok ciddiyetsizdi ağzında sakızla maça çıkmış Hagi olsa kovardı takımdan. Gülmeyin bu dediklerime doğruları söylüyorum en basit pası bile düzgün veremiyor. Sane'ye bir pas atacaktı onu da beceremedi yüzde yüz golü yedi. Bazen recebe hak verdiriyorlar bu güçsüzlüğü de garip afcondan gelen adam fizik olarak nasıl geriler bu kadar akıl almaz bir kulüp olduk hiç bir şey şaşırtmıyor artık.İlkay net bitik o konu zaten kesin ama osimhen de her pozisyon en az 1 metre ofsayt arkadaş.. İnsan birazcık dikkat eder
edersonu alamadılar o yüzden goretzkaya döndüSimyone de o kadar imkan içinde gidip 30luk gorerzka aliyor
Akanji gitsin önce interi ilk 8 e soksunSene başında Galatasaray yönetimi akanji ile de anlaşmıştı, okan hoca ısrarla singo tercih etti. Akanji senelik ücreti bir tık fazla ama bonservis daha uygun idi. Bugün kadromuzda Akanji olsa idi ilk 8 yapmıştık muhtemelen. Akanji inter de gayet iyi oynuyor, savunmanın her bölgesinde çok yönlü oyuncu.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam zaten öyle. Benim kızdığım nokta şu taraftarların bir çoğunda "Barış ve Yunus var Lang'a ne gerek var?" algısı var. Orta saha yok orta saha alınmalı vs deniyor. Bence en büyük hatayı kanat rotasyonunu bu seviyede tutarak yaptık. Ayrıca net bir şey var bu ikisi de asla bu ŞL seviyesinde 1. adam olabilecek seviyede değiller. Örneğin dün Barış'ı 70'de alsak oyuna çok farklı izlerdik. Ama 11 çıktığı maçlarda özellikle bu sene ŞL'de bir tek Liverpool maçında penaltı aldırdı onun dışında bir etkisi olmadı.Barış ve Yunus'a gereksiz yükleniliyor onların bir suçu yok. Geçen sezon hatta Barış için önceki sezon da kendilerini aştılar müthiş performans gösterdiler. Bunun kesintisiz olarak devam edebilmesi mümkün değil. Hücum zenginliğini arttıracaksın. Hücum hattının rotasyonu savunma rotasyonu gibi olmaz. En fazla değişiklik ve hamle ihtiyacı hücum hattında olur. Sürekli üretmek zorunda olan oyuncu ile savunma yapan oyuncu aynı değildir defalarca yazdık burada. 2 sezon önce bende bireysel olarak çok eleştirdim ama hücum hattındaki zenginlik nedeniyle şampiyon olduk. Barış, Kerem, Mertens, Zaha, Ziyech, Demirbay hepsi maç kazandırdı. Kim formdaysa oynadı. Sadece Tete hiç katkı veremedi. Geçen sezon Barış ve Yunus'a inanılmaz yük bindi fakat başardılar. Lang ve Asprilla transferleri başarılı olursa şampiyon oluruz. İkisinin de maç kazandırabilmesi lazım. Bence Gouri yada bu seviyede bir forvet ihtiyacımız da var. Geçen sezona Osimhen, Icardi, Bats ile girmiştik. Bu sezon sadece Osimhen var. Icardi 45 dk oynayabilecek durumda bile değil.