Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bodo’yu sallayalım Oly diyelim

Mendilibar yarı kadromuzla şahane işler yapıyor kaç senedir.
Hep hoca takımları bence . Bodo dan o kadar emin değilim ama mesela Mendilibar gitse çok sıradan takım olur Oly . Dediğim gibi teknik direktör çok çok önemli. Çöp çekilen United kadrosu iki zor maçta Şaha kalktı mesela.

Galatasaray son 30 senedir geçiş hücumu oynuyor.Hizli adamın varsa geçiş oynarsın. Olay ikisinide yer yer yapabilmektedir. Şimdi city geçiş mi oynuyor set mi ?attıkları goller geçiş hücumu ile.Arsenal ? Madrid? Barça bana 3 tane set hücumu yapan takım soyleyebilir misiniz cidden merak ediyorum

Hep hoca takımları bence . Bodo dan o kadar emin değilim ama mesela Mendilibar gitse çok sıradan takım olur Oly . Dediğim gibi teknik direktör çok çok önemli. Çöp çekilen United kadrosu iki zor maçta Şaha kalktı mesela.
hoca takımı olma şansımızı kaybettik Albert Riera Frankfurta gidiyor ordan da Bayern filan yapar artık. Arda'da Şaktar'dan ispanyaya filan geçer. Biz 5 sene daha Okan hocamla devam inş.

Bizde hoca takımıyız oynayarak gelişemiyorsak, transferle gelişiyoruz Terim'den beri.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pape Gueye gelsin isterim de konuşulan paralar skandal

Böyle bende transfer yaparım bol kepçe dağıt herkese.

Erden Timur Torreira 6 davinson 9 a bitirdi bunlar olsa kaça alırdı bu oyuncuları acaba

Şaka gibi

Pape Gueye 35-40 bonservis 5-6 maaş ne abi başka oyuncu mu yok

Galatasaray son 30 senedir geçiş hücumu oynuyor.Hizli adamın varsa geçiş oynarsın. Olay ikisinide yer yer yapabilmektedir. Şimdi city geçiş mi oynuyor set mi ?attıkları goller geçiş hücumu ile.Arsenal ? Madrid? Barça bana 3 tane set hücumu yapan takım soyleyebilir misiniz cidden merak ediyorum
Bizim yetersiz Türk hocalari zaten mevcut futbol anlayışın değil on sene öncesini takip ediyorlar
Fatih hoca da öyleydi ölmekte olan possession anlayışında inat etti
Hâlbuki kendisinin usta olduğu Gegenpressing o dönem zirvedeydi ( bkz klopp)

Şu anda geçiş futbolu daha doğrusu kaleye en hızlı nasıl atak yapabilirim golü en kolay ve en hızlı şekilde nasıl bulabilirim tamamen onun üzerine dayalı bir futbol anlayışı var bu da hızlı atletik oyuncular ve rakibi defansta iyi karşılama üzerine kurulu bir oyun

İlkay bitmiş artık bunu kabullenmek zorundayız. Sara ise bu seviyede yetersiz, ligde iyi iş yapabiliyor. CL için sadece 2 orta sahamız var. Kafası karışık Torreira ve devamlılığı olmayan, yaşı da ilerlemiş Lemina.

Stoperler de aynı şekilde. Kronik Singo, artık yaşlanmış ve fiziken bitmek üzere olan Abdülkerim, bu sezon iyice düşen Sanchez.

Önümüzdeki sezon stoper ve orta alanda köklü bir değişikliğe ihtiyaç var. Yoksa başarısızlık kaçınılmaz. Madem elinde Osimhen ve Sane var, az daha para harca da bari bu yatırım boşa gitmemiş olsun.

hoca takımı olma şansımızı kaybettik Albert Riera Frankfurta gidiyor ordan da Bayern filan yapar artık. Arda'da Şaktar'dan ispanyaya filan geçer. Biz 5 sene daha Okan hocamla devam inş.
Riera ciddi bir ligde sınav vermedi henüz ama çok ümitliyim yalan yok. Gitsin inşallah başarılı da olur.

Bu arada Okan Hoca çok kötü bir teknik direktör değil ama çok defosu oluşmaya başladı. Özellikle yardımcıları konusunda neden bu kadar gelişime kapalı bilmiyorum. Yardımcı hoca çok önemli ,bir tane savunma, hücum seti ve kondisyoner hocası çok şey değiştirir kendi adına aslında.

Okan Buruk: Pape Gueye'yi çok istiyorum başkanım bence elit bir isim bonservisi hak ediyor
Kavukcu: Başkanım kulüple temas kurduk 35 mioya bu transferi tamamlayabiliriz.
D.Ö : Güzel ama biraz zaman verin son bir kaç görüşme daha yapacağım. Galatasaray'a yakışır isimlere gideceğiz. (Ertuğrul Doğan'ı arayacak)

görüşme toplantı şundan farklı olmuştur diyen?
Bence söyle olmuştur,

Okan: ben bir de 5li defans mi denesem patron, aspirilla ve nao lang oynatmayalim, bı sağ bek bı sol bek, para kalırsa bir de kanat alalım sakat. Orta sahadan da sara ve torreirayi satıp bütçe olustururuz

Bizim yetersiz Türk hocalari zaten mevcut futbol anlayışın değil on sene öncesini takip ediyorlar

Şu anda geçiş futbolu daha doğrusu kaleye en hızlı nasıl atak yapabilirim golü en kolay ve en hızlı şekilde nasıl bulabilirim tamamen onun üzerine dayalı bir futbol anlayışı var bu da hızlı atletik oyuncular ve rakibi defansta iyi karşılama üzerine kurulu bir oyun
Bende aynı fikirdeyim ondan soruyorum bu set oyunu revaçta olan bir oyun değil ki biraralar barça yapardı pas pas pas bezdiren kadar.Ayrica gegenpress geçişin en mükemmel uygulaması bence.Set hücumu yada futbolu oyunu soğutmak tempolu düşürmek için yapılan bir şey bence

Ben olsam xabi Alonso‘yu yada Rúben Amorim yoklardım parayı bastırıp getirtebiliriz

Double post olmuş editledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt