Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.598
- 40.304
- 3.413
En hayirlisi bu olur. Sezon sonu defolup gittiginizde harcariz parayi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galiba mental olarak gördüğüm top herif Ronaldo'dur.Futbolda (ve hatta genel olarak sporda) en önemli şeyin mental olduğunun kanıtı gibi adam... Yetenekle 3-5 sene yıldız oluyorsun sonra düşüyorsun... Mental çok güçlüyse vasat yetenekle bile en azından istikrarlı bir rol oyuncusu olarak saygın kariyerin oluyor...
İkisi birden en üst düzeyse tabi o zaman başka...
ulan yok mu saidou gibi bi amele bulun getirin
Tuzemen de bilgi olmaz kolpasinda o.çağatay çelik denen kişi haber yapmıyor
tahmin yürütüyor
bizdekilerin yüzde doksanı böyle
bilgisi olabilecek kişiler
- tolgahan
- 343 ekibi
- serhan türk
- tüzemen
başka kimsede düzgün bilgi olmaz
Nevzatın yapay zekaya attırdığı twitlerle yeteri kadar billur geçilmedi ya
En hayirlisi bu olur. Sezon sonu defolup gittiginizde harcariz parayi
Boklanan onyedikaya tapiyorlar
bilgili ama Türkçesi zayıf söyledikleri anlaşılmıyorTuzemen de bilgi olmaz kolpasinda o.
Ben topçuluğuna güveniyorum, son maçında çok iyi oynamış zaten deniyor da bu ... kullanımı mevzusunu çok kaşırlar gelirse. Tekrar aynı haltı yiyecek potansiyel var maalesef kendisinde. 2 kere yakalandı Tottenham'da.Oldukça sevinirim Bissouma işine. Muhtemelen bayağı uygun da olur kendisi. Bir de Kurucu/Jelert'in dahil olduğu bir denklem ile Göztepe'den Dennis'i alabilirsek, orta saha işi benim için ok olur.
Bu reziller defolup gitmez. Şampiyonluk gitmezse tabi. Yazın yine aynı seyleri Yaşar. Yine Kadromuz geniş diyen bir hoca ile karsilasiriz
Ai ya yazdirip kopyaliyordur o yaziyi tweet atarken basitnasıl lan yapay zekaya nasıl tvit attırıyorsun ki
Ai ya yazdirip kopyaliyordur o yaziyi tweet atarken basit
Mert hakan mi?Ismail
Fred
Guendozi
Edson Alvarez
Asensio
Talisca
Mert Hakan![]()