Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En hayirlisi bu olur. Sezon sonu defolup gittiginizde harcariz parayi

dursun para harcamadan 3 kiralik topcuyla kapatacak

herhalde

Futbolda (ve hatta genel olarak sporda) en önemli şeyin mental olduğunun kanıtı gibi adam... Yetenekle 3-5 sene yıldız oluyorsun sonra düşüyorsun... Mental çok güçlüyse vasat yetenekle bile en azından istikrarlı bir rol oyuncusu olarak saygın kariyerin oluyor...

İkisi birden en üst düzeyse tabi o zaman başka...
Galiba mental olarak gördüğüm top herif Ronaldo'dur.
Messi dünya dışı bir yetenek ama gamsız o da

Nevzatın yapay zekaya attırdığı twitlerle yeteri kadar billur geçilmedi ya

Bodo 5 kuruşluk bütçeyle avrupayı şamar oğlanı yapıyo biz de 40 milyona os bulmaya çalışıyoruz onu da bulamıyoruz

Teşekkür ederim. Tam da bunu yapacaktım. Zahmete gerek kalmamış oldu. Doğrudur herhalde rakamlar?

Bir de bu 18,62 ayak bastıyı kesinleştirmişler mi? Bir yerde yayınlanmış mı yani? Tahminen oralarda diyorduk gerçi ama Türkiye'nin naklen yayın gelirindeki sırasını falan bilmeden (hatta diğer ülkelerinkini de bilmeden) kesin hesaplamak imkansızdı.

Oldukça sevinirim Bissouma işine. Muhtemelen bayağı uygun da olur kendisi. Bir de Kurucu/Jelert'in dahil olduğu bir denklem ile Göztepe'den Dennis'i alabilirsek, orta saha işi benim için ok olur.
Ben topçuluğuna güveniyorum, son maçında çok iyi oynamış zaten deniyor da bu ... kullanımı mevzusunu çok kaşırlar gelirse. Tekrar aynı haltı yiyecek potansiyel var maalesef kendisinde. 2 kere yakalandı Tottenham'da.

Yüksek bonservisli yurt dışı transferi oldukça zor oluyor, malum Osimhen'de yaşadık. Hem ödentiler kısa vadede isteniyor hem de bir sürü katı teminat vs süreçleri oluyor büyük ihtimalle. Ayrıca bizim yöneticilerimizin bilgisi/görgüsü o seviye için pek yeterli olmuyor müzakerelerde.

Dursun'un ısrarla Oulai istemesi, muhtemelen hem ödeme planındaki tahminimce uzun vadeli esneklik, hem de karşılıklı bilinirlikten kaynaklı teminat vs işlerinin biraz daha az yorucu olmasından dolayı oluyor muhtemelen. Hem de yerel insanlar. Müzakereler daha rahat oluyordur doğal olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt