Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    130
  • Bu anket kapanacak: .
Sami Yen Haber:”Hoca Enciso’yu çok beğeniyor ve istiyor.”

can long icinde bu minvalde cümleler okumustuk sanki gectigimiz gunlerde

Enciso skills videolarından izlediğim kadarıyla Yunus tarzı bir oyuncu tam 10 numara diyemeyiz. Yunus’a göre avantajları kolay kolay yıkılmıyor bir de uzaktan şut çekiyor. Ama çoğu pozisyonda hızlı hücumdaki meziyetlerini görüyoruz, kapanan takıma karşı nasıl oynar onu bilmiyorum. Orhan Uluca veya başkası videosunu çekerse belki öğreniriz.

Ya şurada herkesin yorumunu ciddiye almaya gerek yok , sanırsın buraya gelmeden önce üyelerden profesyonel scoutluk lisansı isteniyor.

Oku geç işte.
1783845674527.webp

Enciso tavanı çok yüksek oyuncu, bizde patlama yapabilir. Çok isterim gelmesini. Zıpır adamlar lazım bize, kanada da öyle biri gerekli. Kapanan takımları açmakta zorlandık ligde.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canı hayirlisiyla kampa yetiştirelim.

enciso mertens stiline en yakın oyuncu bence bizim aradığımız profil
Hala diyorum oyuncudan yana sıkıntı yok alalım. Ama mesela Brahim Diaz türevi oyuncuda şart. U23 Enciso alıp Sarayı satıp Brahim Diaz+Reijnders alabilirsen o Orta sahanın bize çözemeyeceği maç olmaz.

10 numara alinabiliyorsa Ensico olmali.Sampiyonlar liginde gecen sezon yasadigimiz problem tempolu takimlara ozellikle deplasmanlarda cevap verememiz oldu.Takimin kemik kadrosu Davinson Torreira Sara Lemina Osimhen zaten duruyor.Takima dinamizm ve kalite gerekli Ensico ve Lesley tempolu ve kaliteli oyuncular.İleride para kazandiracaj oyuncular.Sampiyonluk icin fb transferde tum tuslara basmasiyor ama buyuk borc yukunun altina girdiler.Kontratli yabancilari bile problem yaratacak.

Ensico için forumda biri Okan Buruk’un sakatlanmadan önceki hali demişti

Eğer öyleyse ivedilikle alınmalı

doğru düzgün izlemedim o yüzden çok bir şey diyemeyeceğim
Okanin sakatlanmadan onceki halini izleyenlerin altina bez bağlıyorlar. Ciddiye almak dogru olmaz.

Icardi yerine birini alacaksak enciso geliyorsa kanatta barış Sane ile olmaz ikiside kisir oyuncu
Atlet ama sonunu zor getiren adamlar ha keza Osimhen de öyle
Bir tane çilingir lazım bu takıma hatta 2 tane kimi gonderirse göndersinler ama bir tane star hücumu şart oğlu şart ayrıca bu enciso 8 oynamaz mi ?

Geri
Üst Alt