Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    128
  • Bu anket kapanacak: .
enciso'yu beğenmeyenler var twitterda sanki rahat rahat alabiliyoruzda şu x kapansa keşke
Mesele beğenmeme değil. Oyuncu profili şuan senin net ihtiyacın mı tartışalan nokta bu.

Playmaker oyuncumuz yok sonra ağlıyoruz kapanan takımları açamıyoruz diye

Fenerde Asensio,Greenwood gibi berbat oynasan bile her an skor yapacak adamlar var. Ama sen elindeki mevcut adamlarla hep tempo yapmak zorundasın. 1-2 tanesinin sakat ve ceza durumu aynı anda dek geldiğindede çöküyorsun

Enciso tam 90'lar tipi street ball oyuncusu. İzlerken mest eder ama neticelendirme kısmında çok yorar. Bizim o bölgeye usta bir ayak almamız lazım diye düşünüyorum bunun dışında Enciso'ya hayır denmez zaten.

Mesele beğenmeme değil. Oyuncu profili şuan senin net ihtiyacın mı tartışalan nokta bu.

Playmaker oyuncumuz yok sonra ağlıyoruz kapanan takımları açamıyoruz diye

Fenerde Asensio,Greenwood gibi berbat oynasan bile her an skor yapacak adamlar var. Ama sen elindeki mevcut adamlarla hep tempo yapmak zorundasın. 1-2 tanesinin sakat ve ceza durumu aynı anda dek geldiğindede çöküyorsun
enciso mertens stiline en yakın oyuncu bence bizim aradığımız profil

enciso mertens stiline en yakın oyuncu bence bizim aradığımız profil
Mertens'in Napoli'deki ilk halleri gibi, sol açık, sahte forvet oynayabiliyor herkes diyor pas özelliği oyun kurması zayıf o yaşlarda Mertens'te böyleydi tecrübesiyle oyun kuruyordu bizde

enciso'yu beğenmeyenler var twitterda sanki rahat rahat alabiliyoruzda şu x kapansa keşke
Enciso yu kim izlemiş de begenmiş ya da begenmemiş acaba. Paraguay ın dunya kupasında toplam topla oynaması 15 dk falandır. Oradan bu adama iyi ya da kotu diyemezsin. Turkiyenin %99 u da gecen sene bu adamın varlıgıdan habersizdi zaten.
Onun dısında adamın özellikleri net belli. Torreira, Leyley, Enciso oynayacaksa ortasahada 3 u de birbirinden alakasız adamlar, Sara oynacaksa yine aynı durum.
Biz Mertens ararken açık alan 9,5 numarasına ne ara geldik onu anlamadım.
Turkiye liginin Bayerni olalım derken, sampiyonlar liginin goztepesi gibi bir kadro kuruyoruz.
Bizim bu ortasaha ile anadolu takımlarını nasıl yenecegiz anlamadım.
Barıs alper topu alıp giden adam, Sane topu alıp giden adam, Enciso topu alıp giden adam, Osimhen topu önüne isteyen adam,
Lesley oyun kurmada yok, Torriera oyun kurmada yok, bir Sara var o da ne zaman oynar ne zaman oynamaz belli degil.
Sanki her topu alan kafasına göre takılacak gibi bir hava var.
Umarım Enciso kanata alternatif falan diye alınıyordur.

Mertens'in Napoli'deki ilk halleri gibi, sol açık, sahte forvet oynayabiliyor herkes diyor pas özelliği oyun kurması zayıf o yaşlarda Mertens'te böyleydi tecrübesiyle oyun kuruyordu bizde
can uzun'a göre enciso pas oyun kurma anlamında fersah fersah önde yav ikisinden birini alacaksak illa can uzun talisca'ya benziyor tarzı

Şöyle bir şey gözlemledim;

U23 oyuncu alalım, leminayı gönderin, bu takım gençleşmeli vs vs diye en çok yazanlar şuan gelecek sene için en çok şüphe etmeye başlayanlar ve transferlerden şuan mutsuz olanlar

Bunlarla mı şampiyonluk gelecek, rakip greenwood çekiyor vs.

U23 olarak Manzambi veya Camavinga yerine Uguchukwu geleceğini duyunca, rakipler Trossard ve Greenwood çekince maşallah herkes yıldız oyuncu istemeye başladı :d

Enciso yu kim izlemiş de begenmiş ya da begenmemiş acaba. Paraguay ın dunya kupasında toplam topla oynaması 15 dk falandır. Oradan bu adama iyi ya da kotu diyemezsin. Turkiyenin %99 u da gecen sene bu adamın varlıgıdan habersizdi zaten.
Onun dısında adamın özellikleri net belli. Torreira, Leyley, Enciso oynayacaksa ortasahada 3 u de birbirinden alakasız adamlar, Sara oynacaksa yine aynı durum.
Biz Mertens ararken açık alan 9,5 numarasına ne ara geldik onu anlamadım.
Turkiye liginin Bayerni olalım derken, sampiyonlar liginin goztepesi gibi bir kadro kuruyoruz.
Bizim bu ortasaha ile anadolu takımlarını nasıl yenecegiz anlamadım.
Barıs alper topu alıp giden adam, Sane topu alıp giden adam, Enciso topu alıp giden adam, Osimhen topu önüne isteyen adam,
Lesley oyun kurmada yok, Torriera oyun kurmada yok, bir Sara var o da ne zaman oynar ne zaman oynamaz belli degil.
Sanki her topu alan kafasına göre takılacak gibi bir hava var.
Umarım Enciso kanata alternatif falan diye alınıyordur.
beğenmeme olayı değil çöpleme olayından bahsediyorum adam diyor enciso kim daha iyisini alın kimi alacaksın mesela daha iyi var mı öyle bi 10 numara, gelirse göreceğiz mertens'in tam alternatifi bu adam oyunumuzu güçlendirecek tarzı var

Marifet Ensico'yu sene basi 9.5 milyona almakti.. Simdi tam olmamis ne verecegi belirsiz birine belki 30-40 isteyecekler.. Bu parayi riske edip hayal kirikligina ugrama ihtimalimiz varm.
1 tane akilli isimiz yok o bolgeye fenerin asensio'su gibi bir hamle yapilmali..

Mertens in her zaman çok etkili şutu vardı. Enciso da hiç yok gibi neredeyse. Kaleye kadar calım atmaya calısan bir adam.

forveti osimhen olan takımın orta sahası lesley olamaz

Geri
Üst Alt