Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    128
  • Bu anket kapanacak: .
10+4 varken bi yerlerde genç oyuncu riskine gireceksin yapacak bi şey yok hücum hattına 1 tane baba transfer yapmamız lazım Encisoyu alırsak belki kanada gelir o transfer

Here we go! @Keramettin TANRIVERDİ

HNAQHiUWcAEQMXm.webp

Kaan Ayhan niye hala bu takimda?!
Kaan Ayhan'ın maaşı neden yükseltiliyor?!
Kaan Ayhan niye var?!
Kaan Ayhan niye doğmuş?!!! 😠

Verin Okan hocama olmuş topçuyu ??

E olmamışı geliyor işte.

Onu oldurunca da anca 20 milyonluk genç oyuncuyla iş yapar zaten diyeceksiniz

Can eder, biz 40’a wonderkid alacak kulüp değiliz sadece.

Can baya elit seviye bir 10 numara olacak.
60 tan aşağı birakmiyorda Frankfurt.Hadi 40 a aldık farzet.Surekli 40 lik oyuncu gözüyle baktığımızda gerçekten hakkını vereceğini dusunuyormusun?Ki Can uzun u geçen sezon 10 m bandında alalım diye dilimde tüy bitmişti.Bence şu aşamada sağlam bir 10 numara bize çok daha faydalı olacaktır kanısındayım.

Herkes yıldız istiyor ama 4 genç oyuncu şartı var mecbur alacaksın yani genç de büyük ihtimal ismi bilinmeyen tipler gelecek Türkiye burası isimli genç gelmez 20 yaşında onun için o olmaz bu olmaz demek doğru değil genç alınacak mecbur

60 tan aşağı birakmiyorda Frankfurt.Hadi 40 a aldık farzet.Surekli 40 lik oyuncu gözüyle baktığımızda gerçekten hakkını vereceğini dusunuyormusun?Ki Can uzun u geçen sezon 10 m bandında alalım diye dilimde tüy bitmişti.Bence şu aşamada sağlam bir 20 numara bize çok daha faydalı olacaktır kanısındayım.

Can günümüz futbolunda ekmek gibi su gibi ihtiyacı karşılayan bir özelliği var, fiziğine rağmen hayalet gibi kapalı savunmaya sızıp gol atabilen bir oyuncu ki dar alanda çalım atabiliyor.

bana göre Nico Paz’dan sonraki en potansiyelli 10 numara wonderkid’i

Can günümüz futbolunda ekmek gibi su gibi ihtiyacı karşılayan bir özelliği var, fiziğine rağmen hayalet gibi kapalı savunmaya sızıp gol atabilen bir oyuncu ki dar alanda çalım atabiliyor.

bana göre Nico Paz’dan sonraki en potansiyelli 10 numara wonderkid’i
Katılıyorum lakin gerçekten çok maliyet.Ben Julian Brandt kismindayim.Hazir ve maliyeti kısmen oldukça düşük bir oyuncu.Suan kulağından tutup getirilmeli.

Geri
Üst Alt