Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.251
- 14.085
- 2.828
İkiside etmez o kadar para.Asla.
Can eder, biz 40’a wonderkid alacak kulüp değiliz sadece.
Can baya elit seviye bir 10 numara olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkiside etmez o kadar para.Asla.
şut özelliği çok iyi sanırım sadece 5-6dklık video izledinMertens in her zaman çok etkili şutu vardı. Enciso da hiç yok gibi neredeyse. Kaleye kadar calım atmaya calısan bir adam.
60 tan aşağı birakmiyorda Frankfurt.Hadi 40 a aldık farzet.Surekli 40 lik oyuncu gözüyle baktığımızda gerçekten hakkını vereceğini dusunuyormusun?Ki Can uzun u geçen sezon 10 m bandında alalım diye dilimde tüy bitmişti.Bence şu aşamada sağlam bir 10 numara bize çok daha faydalı olacaktır kanısındayım.Can eder, biz 40’a wonderkid alacak kulüp değiliz sadece.
Can baya elit seviye bir 10 numara olacak.
60 tan aşağı birakmiyorda Frankfurt.Hadi 40 a aldık farzet.Surekli 40 lik oyuncu gözüyle baktığımızda gerçekten hakkını vereceğini dusunuyormusun?Ki Can uzun u geçen sezon 10 m bandında alalım diye dilimde tüy bitmişti.Bence şu aşamada sağlam bir 20 numara bize çok daha faydalı olacaktır kanısındayım.
Ya şurada herkesin yorumunu ciddiye almaya gerek yok , sanırsın buraya gelmeden önce üyelerden profesyonel scoutluk lisansı isteniyor.
Oku geç işte.
Katılıyorum lakin gerçekten çok maliyet.Ben Julian Brandt kismindayim.Hazir ve maliyeti kısmen oldukça düşük bir oyuncu.Suan kulağından tutup getirilmeli.Can günümüz futbolunda ekmek gibi su gibi ihtiyacı karşılayan bir özelliği var, fiziğine rağmen hayalet gibi kapalı savunmaya sızıp gol atabilen bir oyuncu ki dar alanda çalım atabiliyor.
bana göre Nico Paz’dan sonraki en potansiyelli 10 numara wonderkid’i