Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    130
  • Bu anket kapanacak: .
uğurcan
sallai davinson apokerim jacobs
lesley reijnders
sane can barış
osimhen

yedekler: altay, eren, singo, yusuf, torreira , ilkay, nhaga, diao, dju, yunus

ilk aşamada

sonra singo giderse sağ bek ve stoper bakılır

saranın üstünü tek kalemde çizmeye gerek yok bence
8 numarada oynadığı maçların çoğunda iyiydi adam,, bu yönetim varken eldekinin kıymetini bilmemiz hayrımıza olur

Reijndersin maasi neymis öyle. Bonuslar ile 9,6 milyon net diyor Capology. Bonussuz 7,7. Üstüne daha 4 sene sözlesmesi var. Bu adami buraya getirmek icin nasil ikna edeceksin? Rahat Sane seviyesinde maas ister.

Matteo Moretto: "Türkiye'de Leandro Trossard'ın Beşiktaş'a transferi çok fazla konuşuluyor ancak benim edindiğim bilgilere göre Trossard'ın Beşiktaş destinasyonu hakkında hafif şüpheleri var. Bugün itibarıyla Trossard tarafından Beşiktaş'a verilmiş kesin ve net bir yeşil ışık yok.

İşte bu yüzden, bugün bana Beşiktaş'ın Lauriente için yeni temaslarda bulunduğu aktarıldı. Lauriente, Beşiktaş destinasyonuna tamamen sıcak bakıyor. Kulüpler arasında anlaşma yok çünkü Sassuolo bugün itibarıyla, tamamen duvar örüyor demeyeyim ama, rakamlar konusunda hala hafif bir mesafe koyuyor. Bugün için kulüpler arasında henüz bir anlaşma bulunmuyor." (Youtube)

Fenerin yabancılarına hiç takmayın. Acun var, Arabistan var. Hatta yetmez türk futbolunun gelişimi için elindeki forveti fenere beleşe veren takımlar, yeri geldimi çöplerini de alırlar

Matteo Moretto: "Türkiye'de Leandro Trossard'ın Beşiktaş'a transferi çok fazla konuşuluyor ancak benim edindiğim bilgilere göre Trossard'ın Beşiktaş destinasyonu hakkında hafif şüpheleri var. Bugün itibarıyla Trossard tarafından Beşiktaş'a verilmiş kesin ve net bir yeşil ışık yok.

İşte bu yüzden, bugün bana Beşiktaş'ın Lauriente için yeni temaslarda bulunduğu aktarıldı. Lauriente, Beşiktaş destinasyonuna tamamen sıcak bakıyor. Kulüpler arasında anlaşma yok çünkü Sassuolo bugün itibarıyla, tamamen duvar örüyor demeyeyim ama, rakamlar konusunda hala hafif bir mesafe koyuyor. Bugün için kulüpler arasında henüz bir anlaşma bulunmuyor." (Youtube)
Alo Trossard ben Dries abin nasılsın?

Bjk lauirenteye sardiysa trossard kesin degil demekki

Var zaten bi boklar.Oyuncu bu kadar beklenilmez.Erden Timur menajeri temsilciyi buraya çağırıp işi halledemese neler denirdi

Fb greenwood işi de tuhaf.40i verdin marsilya ile anlaştın,manchestera da istediğini verip anlasabilirsn

10+4 mevcut durumda yerlilerden ayrılan vs olmaz ise lig özelinde net bize yarar ama şlde ileri gitmemiz pek mümkün değil. Şlde gene ilk 24 yapıp 1 tur kaza bela geçebilsek iyidir ligi götürmek önemli
En önemli şey bu, ligi domine etmeye devam etmek! Bu şekilde finansal kurallar gereği rakipler artık mücadele gücünü yitirir ve gerçekten Bayern oluruz. BJK ve TS zaten devre dışı kaldı.FB'de Koç operasyonel gücüyle bize yakın kadrolar kurdu ama o da devre dışı kaldı. Son tahlilde arsa,arazi,hisse satışı,sermaye artışı vb. ile malı mülkü satıp Saran+Aziz ile 1 yıldır son kurşunu atıyorlar. Uçurum eşiğinde dururken tekmeyi vurmamız lazım.
Ş. Ligi zaten bizim için gerçekçi hedef değil, kalite farkı çok bariz. Uçtuk kaçtık maksimun çeyrek final oynayacağız. Yine üzerimize düşeni yapıp mücadelemizi edelim ama bir Anadolu takımının bile ligde şampiyon olması daha olası bizim Ş. Lig'inde yarı final yapmamızdan.
Başkanın bu gerçeği görüp şampiyon kadroyu koruyalım, omurgayı bozmayalım, ani değişim yapmayalım demesi de bu yüzdendir muhtemelen. Ancak gerekli hamleler de yapılmazsa bu kadro lig+Avrupa kaldıramaz. Geçen sezondan ders çıkarmak lazım. +İcardi ile de vedalaşmak!

Geri
Üst Alt