Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    131
  • Bu anket kapanacak: .
Enciso yoğunluklu 10 numarada forma şansı bulmasına rağmen sol kanatta da ciddi şans bulmuş bir isim. Hatta en önemli yeteneğinin dripling ve ters çalımlar olduğu düşünüldüğünde sol kanat onun için çok daha ideal bir mevki olabilir. 10 numara için oyun görüşü biraz zayıf geliyor bana. Yanılmıyorsam Almanya maçında da sol kanat oynadı hatta.

Kısacası Okan hoca Enciso'yu kanat rotasyonu için düşünüp hem Can hem de Enciso'yu aynı anda kadroda görmek istiyor olabilir

yusuf akçiçek ve canı alıp yerli sorununu çözerim

lesley alındı zaten

icardi kutucu sara ve leminadan çıkarım

baba bir tane reijnders gibi 8 alırım

u23 sol kanat ve u23 santrafor alır sonra duruma göre hareket ederim

6 transfer 5 ayrılıkla baya yukarı çıkıyoruz zaten

umarım düşündüğüm gibi olmaz ama Can Uzun gelirse büyük hayal kırıklığı yaratacak gibi geliyor

Çok garip bir taraftar kitlesi var hem burada hem sosyal medyada hem de gerçek hayatta
Genç oyuncu alınır bu kim bu mu şampiyon yapacak denir yaşlı ama isimli oyuncu alınır bu yaşta adama bu kadar para verilir mi genç oyuncu alınsın denir
Ama gerçek olan şu ki 10+4 kuralı var ve 4 oyuncu genç olmak zorunda eğer genç derken yamal gibi isimli genç bekleniyorsa daha çok beklenir zira isimli gençler bizim lige gelmez onun için ilk resmi maçına Ağustos ortasında çıkacak son dört yılın şampiyonu olan takımımıza güvenmek her çıkan isimde sırf rakip iyi bir oyuncu alıyor
diye yangın yapmamak lazım son dört sezondur bu dönemlerde bittik mahvolduk denir sonra da şampiyon biz olduk mu yok rakip saçmaladı yok hoca şanslı şöyle oldu böyle oldu denir ilginç yani
Katılmıyorum.Hala nasıl olurda şu taraftara laf sokmaya çalışırsınız.tabiki absürd yorumlar olacakk.Oda normal yahu binbir çeşit insan var.Ama şurada gördüğüm yorumlar sosyal medyada gördüğüm yorumlarda gerçekten işi bilen doğru analizler yapan taraftar oldukça fazla.
Başımızda rezil bir yönetim var.Artık görün bunu.
Artık yok yabancı sınırı yok siyaset yok o yok bu gibi argümanları şu yönetime kalkan olarak kullanmayın.
Tekrar söylüyorum göreve sırf reklamnın kralını yapmaya gelmiş içerdi sürekli ego savaşı veren kendi menfeatlerini Galatasarayın menfeatlerinin önüne koyan adamlar mevcut.
Bu durum senelerdir değilmşyor.Bir tek erden timur geldi bu klübe onunda başını yedi bu Galatasaraylılktan nasibini almamış adamlar.
Şu dört senede bak bakalım transferde başarı oranı nedir.

Karakullukçu: "Bu planlama beni deli eder. Lesley zaten bu takıma uymaz, şimdide Enciso deniliyor. Yanlarında Torreira mı oynayacak? Bu takım nasıl futbol oynayacak abi? Enciso topu alıp gider, yani driblingci, Sane öyle, Barış öyle. Anadolu takımlarına karşı sürekli beraberlik bekliyorum. Gidecekseniz o zaman Odegaard'ı falan alın bunların yanına yoksa Osimhen kafayı yer!"

Karakullukçu: "Bu planlama beni deli eder. Lesley zaten bu takıma uymaz, şimdide Enciso deniliyor. Yanlarında Torreira mı oynayacak? Bu takım nasıl futbol oynayacak abi? Enciso topu alıp gider, yani driblingci, Sane öyle, Barış öyle. Anadolu takımlarına karşı sürekli beraberlik bekliyorum. Gidecekseniz o zaman Odegaard'ı falan alın bunların yanına yoksa Osimhen kafayı yer!"
Şimdi rahatladım

admirim bu adam yasaklanmalı kafayı sıyırmış gibi duruyor

abi bu arkadaş geçen sene yasaklıydı sanki bence yine yasaklamak lazım futbolun f sinden anlamıyor, milleti yanlış yönlendiriyor

+4 yabancı için potansiyel varsa kiralık denemekten zarar gelmez. Hatta barış giderse +4 için garnacho zorlansin. Baba tabiri yaptığımız oyuncu için ise paraya kiyilsin.

Can Uzun'u ya da Encisoyu alırsak %99 yabancı sınırını değiştirmeyi gündeme getirirler asla izin verilmemeli öyle bir şeye

Geri
Üst Alt