- 2 Temmuz 2011
- 137.555
- 58.604
- 5.488
Olacağım işte kasimda4 ayı 1 aya nasıl indirdin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olacağım işte kasimda4 ayı 1 aya nasıl indirdin?
Babalık kitapları oku, ilk defa hiç kolay olmuyor kendini iyi hazırlaOlacağım işte kasimda
Şimdi heyecanla Fm 27 çıkmasını bekliyordur.deniz zorlu hoca bu günleri göremeden gitti sad
Bravo sergio testislerine sağlıkOlacağım işte kasimda
Katılmıyorum.Hala nasıl olurda şu taraftara laf sokmaya çalışırsınız.tabiki absürd yorumlar olacakk.Oda normal yahu binbir çeşit insan var.Ama şurada gördüğüm yorumlar sosyal medyada gördüğüm yorumlarda gerçekten işi bilen doğru analizler yapan taraftar oldukça fazla.Çok garip bir taraftar kitlesi var hem burada hem sosyal medyada hem de gerçek hayatta
Genç oyuncu alınır bu kim bu mu şampiyon yapacak denir yaşlı ama isimli oyuncu alınır bu yaşta adama bu kadar para verilir mi genç oyuncu alınsın denir
Ama gerçek olan şu ki 10+4 kuralı var ve 4 oyuncu genç olmak zorunda eğer genç derken yamal gibi isimli genç bekleniyorsa daha çok beklenir zira isimli gençler bizim lige gelmez onun için ilk resmi maçına Ağustos ortasında çıkacak son dört yılın şampiyonu olan takımımıza güvenmek her çıkan isimde sırf rakip iyi bir oyuncu alıyor
diye yangın yapmamak lazım son dört sezondur bu dönemlerde bittik mahvolduk denir sonra da şampiyon biz olduk mu yok rakip saçmaladı yok hoca şanslı şöyle oldu böyle oldu denir ilginç yani
TovbeALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
Şimdi rahatladımKarakullukçu: "Bu planlama beni deli eder. Lesley zaten bu takıma uymaz, şimdide Enciso deniliyor. Yanlarında Torreira mı oynayacak? Bu takım nasıl futbol oynayacak abi? Enciso topu alıp gider, yani driblingci, Sane öyle, Barış öyle. Anadolu takımlarına karşı sürekli beraberlik bekliyorum. Gidecekseniz o zaman Odegaard'ı falan alın bunların yanına yoksa Osimhen kafayı yer!"
admirim bu adam yasaklanmalı kafayı sıyırmış gibi duruyorKarakullukçu: "Bu planlama beni deli eder. Lesley zaten bu takıma uymaz, şimdide Enciso deniliyor. Yanlarında Torreira mı oynayacak? Bu takım nasıl futbol oynayacak abi? Enciso topu alıp gider, yani driblingci, Sane öyle, Barış öyle. Anadolu takımlarına karşı sürekli beraberlik bekliyorum. Gidecekseniz o zaman Odegaard'ı falan alın bunların yanına yoksa Osimhen kafayı yer!"
abi bu arkadaş geçen sene yasaklıydı sanki bence yine yasaklamak lazım futbolun f sinden anlamıyor, milleti yanlış yönlendiriyorKarakullukçu: "Bu planlama beni deli eder. Lesley zaten bu takıma uymaz, şimdide Enciso deniliyor. Yanlarında Torreira mı oynayacak? Bu takım nasıl futbol oynayacak abi? Enciso topu alıp gider, yani driblingci, Sane öyle, Barış öyle. Anadolu takımlarına karşı sürekli beraberlik bekliyorum. Gidecekseniz o zaman Odegaard'ı falan alın bunların yanına yoksa Osimhen kafayı yer!"