- 3 Temmuz 2012
- 138.367
- 87.125
- 5.338
ne rezilligi yapmıs yönetıcıler suana kadar?Al işte ezbere yapılmış bomboş yorum.Klüp yöneticileri transferde rezilliğin dibini görmüş hala taraftar şöyle tarraftar böyle..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne rezilligi yapmıs yönetıcıler suana kadar?Al işte ezbere yapılmış bomboş yorum.Klüp yöneticileri transferde rezilliğin dibini görmüş hala taraftar şöyle tarraftar böyle..
Umarım banlanırsın da arkandan atıp tutarızCevap veremeyecek olan adamın arkasından konuşmak ayıp değil mi![]()
Oyun aklı olacak, atak başlatacak gerekirse adam eksiltecek bir sol kanat lazım. Sane sallanırsa Barış atılır sağ kanada10 no ya Enciso yada Can alınacaksa bu 1 hakkımızı nerede kullanacağız gerçekten? Reijnders desek onun için Sara'nın gitmesi lazım mantıken o yüzden o 1 hakkın onla alakası olmaz. Kanatta mı kullanacağız acaba?
+Sara nın orta saha denkleminden kesinlikle çıkması lazım. Orada level atlamalıyızÇoğumuz dillendirmekte tereddüt ediyor ama Sane satılsa herkes sevinecek.
Bence bi şekilde çıkabilsek önümüzü daha net görürüz
Sence varmıdır dünya haritası üzerinde herhangi bir takım bizim verdiğimiz meblağı verebilecek????Çoğumuz dillendirmekte tereddüt ediyor ama Sane satılsa herkes sevinecek.
Senin komik anlayışın terso zaman deniz hoca da geri gelsin
o da komikti
Sara kalsa bile reijnders ihtimali varsa alinmali bence (en azindan denenmeli). Bizde baris sane ve osi bile baglanti zayif olunca yuzde 60tan fazla verim vermiyorlar. Getir gotur isi de kanatlara kaliyor cunku gibi geliyor bana.10 no ya Enciso yada Can alınacaksa bu 1 hakkımızı nerede kullanacağız gerçekten? Reijnders desek onun için Sara'nın gitmesi lazım mantıken o yüzden o 1 hakkın onla alakası olmaz. Kanatta mı kullanacağız acaba?
Tam anlamiyla katilamiyorum, cunku ligi kiracak halde hala. Bizde ortasahada oyun kurma ve top tasima isi berbatti gecen sezon, saneye o gorevlerde dustu diye bakiyorum.Çoğumuz dillendirmekte tereddüt ediyor ama Sane satılsa herkes sevinecek.
Ben normalde izlemem şu ara izliyim dedim adam aşırı sinirli millet nasıl dayanıyor diyordumhgasdhsds
bu arada yayını seyrettim admirim
uğur karakullukçu'yu izlerim izlemesi keyifli hatta yer yer iyi analizler yaptığı da oluyor ama bu aralar -nedense- çok gergin. bu gerginlikten dolayı sanki daha da anlatmak istediği şeyi anlatamıyor
dediğim gibi yayını seyrettim ve aslında uğur'a katıldığım bi nokta oldu, zaten kendisi de Enciso'nun elit seviye bi yetenek olduğunu söyledi ama diyor ki ismi çıkan oyuncular ya aşırı driblingçi ya da aşırı fizikli oyuncular. ama bu oyuncuların hiçbiri oyun kurucu değil, bu takım süper ligde en az 20 tane maça çıkacak rakibin 10 kişi kapanacağı, bu takımları açmak uğraşır durursunuz -dedi.
%100 katılmasam da haklı bi tarafı da var bence.
Sürekli top kaybetme hastalığınada merhem olacakmı yeni gelecek ortasaha???Tam anlamiyla katilamiyorum, cunku ligi kiracak halde hala. Bizde ortasahada oyun kurma ve top tasima isi berbatti gecen sezon, saneye o gorevlerde dustu diye bakiyorum.
Eksik kisimlari tamamlanan ortasaha oyunu olunca sane de daha verimli olacaktir bence.
Tam anlamiyla katilamiyorum, cunku ligi kiracak halde hala. Bizde ortasahada oyun kurma ve top tasima isi berbatti gecen sezon, saneye o gorevlerde dustu diye bakiyorum.
Eksik kisimlari tamamlanan ortasaha oyunu olunca sane de daha verimli olacaktir bence.
O kisimda eksigi ve dususu olabilir dogru fakat topu alinca 3 tane savunmaciyla karsilasirsa kimi alsan top kaydi yapar. Obur turlusunu bizde izlemedik sayilir (bence tabi)Sürekli top kaybetme hastalığınada merhem olacakmı yeni gelecek ortasaha???
niye yav. patagonya liginde random biri gol atinca listemdeydi yazmasi komik degil miydi?Senin komik anlayışın ters
Pozitif tarafı şu olacaktır; yeni gelecek ortasaha ile birlikte çalıma çok kaçmadan verkaçlarla direkt topu fazla kullanmadan işte idare etmesi olacaktır.Son senesi değil mi??O kisimda eksigi ve dususu olabilir dogru fakat topu alinca 3 tane savunmaciyla karsilasirsa kimi alsan top kaydi yapar. Obur turlusunu bizde izlemedik sayilir (bence tabi)
Ama zaten talibi teklifi olmadigi icin pozitif kismina bakmak daha dogru diye dusunuyorum.
Recep yoruyorsun.Sana ne desem anlamayacaksın.Çünkü göremiyorsun.Başımızdaki adamlarne rezilligi yapmıs yönetıcıler suana kadar?
Valla dibe inimesini ben bekliyorum ama olmuyor bizim oyunda iste ortashaa eksik ve ileriyi destekleyenedigi icin.Pozitif tarafı şu olacaktır; yeni gelecek ortasaha ile birlikte çalıma çok kaçmadan verkaçlarla direkt topu fazla kullanmadan işte idare etmesi olacaktır.Son senesi değil mi??
Yoksa dibe kadar insin muz orta kessin ,inanılmaz atraksiyonlar gerçekleştirsin beklemiyoruz kendilerinden.