Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Bu anket kapanacak: .
10 no ya Enciso yada Can alınacaksa bu 1 hakkımızı nerede kullanacağız gerçekten? Reijnders desek onun için Sara'nın gitmesi lazım mantıken o yüzden o 1 hakkın onla alakası olmaz. Kanatta mı kullanacağız acaba?
Oyun aklı olacak, atak başlatacak gerekirse adam eksiltecek bir sol kanat lazım. Sane sallanırsa Barış atılır sağ kanada

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çoğumuz dillendirmekte tereddüt ediyor ama Sane satılsa herkes sevinecek.

Bence bi şekilde çıkabilsek önümüzü daha net görürüz
+Sara nın orta saha denkleminden kesinlikle çıkması lazım. Orada level atlamalıyız

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sence varmıdır dünya haritası üzerinde herhangi bir takım bizim verdiğimiz meblağı verebilecek????
Yoksa 3S in satılmasını okadar isterim ki: Sara Singo Sane...

10 no ya Enciso yada Can alınacaksa bu 1 hakkımızı nerede kullanacağız gerçekten? Reijnders desek onun için Sara'nın gitmesi lazım mantıken o yüzden o 1 hakkın onla alakası olmaz. Kanatta mı kullanacağız acaba?
Sara kalsa bile reijnders ihtimali varsa alinmali bence (en azindan denenmeli). Bizde baris sane ve osi bile baglanti zayif olunca yuzde 60tan fazla verim vermiyorlar. Getir gotur isi de kanatlara kaliyor cunku gibi geliyor bana.

En kotu sarayi bonservisle satmayip kiralayadabilirsin fazlalik gorursen diye dusunuyorum.(Hani kenarda oturmasindansa , maas almasindansa oynasin kafasi, epl de kiralamak isteyen mutlaka olur- hatta acun bile ister bence oyle senaryoda)

Tam anlamiyla katilamiyorum, cunku ligi kiracak halde hala. Bizde ortasahada oyun kurma ve top tasima isi berbatti gecen sezon, saneye o gorevlerde dustu diye bakiyorum.

Eksik kisimlari tamamlanan ortasaha oyunu olunca sane de daha verimli olacaktir bence.

Enciso szmanskinin 1 level üstü. Bizim sistemde iş yapabilir ama Sane-Barış-Enciso üçlüsü üretkenlik konusunda sıkıntı yaşayabiliriz oyun kuruculuğu 8 numaradan almamız gerekir Sara yada Torreira o yükü kaldıramaz büyük ihtimal. Geçen sezon olduğu gibi hücumda üretkenlik sıkıntısı yaşama ihtimalimiz yüksek

hgasdhsds

bu arada yayını seyrettim admirim

uğur karakullukçu'yu izlerim izlemesi keyifli hatta yer yer iyi analizler yaptığı da oluyor ama bu aralar -nedense- çok gergin. bu gerginlikten dolayı sanki daha da anlatmak istediği şeyi anlatamıyor

dediğim gibi yayını seyrettim ve aslında uğur'a katıldığım bi nokta oldu, zaten kendisi de Enciso'nun elit seviye bi yetenek olduğunu söyledi ama diyor ki ismi çıkan oyuncular ya aşırı driblingçi ya da aşırı fizikli oyuncular. ama bu oyuncuların hiçbiri oyun kurucu değil, bu takım süper ligde en az 20 tane maça çıkacak rakibin 10 kişi kapanacağı, bu takımları açmak uğraşır durursunuz -dedi.

%100 katılmasam da haklı bi tarafı da var bence.
Ben normalde izlemem şu ara izliyim dedim adam aşırı sinirli millet nasıl dayanıyor diyordum

Tam anlamiyla katilamiyorum, cunku ligi kiracak halde hala. Bizde ortasahada oyun kurma ve top tasima isi berbatti gecen sezon, saneye o gorevlerde dustu diye bakiyorum.

Eksik kisimlari tamamlanan ortasaha oyunu olunca sane de daha verimli olacaktir bence.
Sürekli top kaybetme hastalığınada merhem olacakmı yeni gelecek ortasaha???

Başka bi açıdan bakarsak dünya kupası sezonunda bile performansı soru işaretiydi şimdi iyice salabilir

Alınıp alınmayacağı tartışılıyordu bir dönem

Sürekli top kaybetme hastalığınada merhem olacakmı yeni gelecek ortasaha???
O kisimda eksigi ve dususu olabilir dogru fakat topu alinca 3 tane savunmaciyla karsilasirsa kimi alsan top kaydi yapar. Obur turlusunu bizde izlemedik sayilir (bence tabi)

Ama zaten talibi teklifi olmadigi icin pozitif kismina bakmak daha dogru diye dusunuyorum.

O kisimda eksigi ve dususu olabilir dogru fakat topu alinca 3 tane savunmaciyla karsilasirsa kimi alsan top kaydi yapar. Obur turlusunu bizde izlemedik sayilir (bence tabi)

Ama zaten talibi teklifi olmadigi icin pozitif kismina bakmak daha dogru diye dusunuyorum.
Pozitif tarafı şu olacaktır; yeni gelecek ortasaha ile birlikte çalıma çok kaçmadan verkaçlarla direkt topu fazla kullanmadan işte idare etmesi olacaktır.Son senesi değil mi??
Yoksa dibe kadar insin muz orta kessin ,inanılmaz atraksiyonlar gerçekleştirsin beklemiyoruz kendilerinden.

Eğer transfer gerçekleşmezse o bölgeye can armandoyu geçen seneden daha fazla görmeyi umuyorum.O daha çok heyecanlandırıyor beni bu seneye dair ama U23 birisi alınır diye bekliyorum.

ne rezilligi yapmıs yönetıcıler suana kadar?
Recep yoruyorsun.Sana ne desem anlamayacaksın.Çünkü göremiyorsun.Başımızdaki adamlar
Ben sadece bu dönemden bahsetmiyorum.
Transferdeki başarı oranı yüzde 25 falan..
Kadronun iskeletini oluşturan adamlar ilk senelerde alınan adamlar.
Hiçmi rahatsız olmuyorsunuz arkadaş.
Hani Galatasraayın haklarını korumaktan aciz adam olduklarını geçtim.iç çekişmeden görev dağılımını bile yapamadılar.
Bir tanesi gitmiş şerefsiz olduğu belli adamın elini sıkmaya falan çalışıyor.Senin şampiyonlsrına sürekli bk atmaya çalışan adamın.
Böyle adamlarla transfer döneminde sıkıntı yaşaman çok normal.Çünkü Galatasraydan önce kendilerini düşünüyorlar.Alayı sözde Galatasaraylı.
Bakmayın şampiyon olduğumuza bu takıma üç,beş tane iyi adam al zaten winner özelliğimizle şampiyonluğın en büyük adayı oluyoruz..
Bu adamların fark yarattığı hiçbir nokta yok.

Sen onu bunu boşverde süper starımız saraya neden teklif gelmiyor onu anlat.
Bak bu yüzden elimiz kolunuz bağlı.Veya diğer oyunculara.

Pozitif tarafı şu olacaktır; yeni gelecek ortasaha ile birlikte çalıma çok kaçmadan verkaçlarla direkt topu fazla kullanmadan işte idare etmesi olacaktır.Son senesi değil mi??
Yoksa dibe kadar insin muz orta kessin ,inanılmaz atraksiyonlar gerçekleştirsin beklemiyoruz kendilerinden.
Valla dibe inimesini ben bekliyorum ama olmuyor bizim oyunda iste ortashaa eksik ve ileriyi destekleyenedigi icin.

Ligde ozellikle sana apacik ve alan birakarak oynamayacak kimse sana birkac deplasman haricinde. Hep kapali sistem(ki DK nin ilk yarisinda her mac bunu izledik iyi ve kotu sekilde) . Nadir de olsa cizgiye inilen her topta tehlike yarattik sayilir ezbere ortalar olmadikca (o pozisyonlarda da yaya seken top hep rakibe gecis olarak dondu, torreira ileride kaliyordu, sara agir ya da zayif sutla cikiyordu karsimiza vs vs). Yunus bu konuda ara paslari servis edebildi ama her zaman degil. Istikrarli olamadik bence o konuda

Ozetle bence hucum hattimizin potansiyelinin daha aziyla sampiyon olduk gecen sene.Ki sans faktorumuz de vardi vasat fenerin hakemlere ragmen 90+ da biraktigi puanlarda var. (Bence tabi bu)

Edit: son senesi mi emin degilim, 2 yillik mi anlastik saneyle?

Geri
Üst Alt