Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    105
  • Bu anket kapanacak: .

Diao gibi herifi buldun imkan var ve öncelikli değil. Kimi alacaksın 21 yaşında kurala uyan topla hızlıca kat edebilen, uzaktan şut çekebilen mt'yi seçene kadar ispanyanın mt havuzunda olan herifi bulmuşsun.
Birde Fabregas gibi teknik mantaliteye sahip bir herifle 1.5 sene geçirmiş oyuncu.

Öncelikli değil.

Ya bir gidin.

BCT: "Galatasaray, Ugochukwu ve forvet transferini hallettikten sonra 10 numara transferine başlayacak."

Diao gibi herifi buldun imkan var ve öncelikli değil. Kimi alacaksın 21 yaşında kurala uyan topla hızlıca kat edebilen, uzaktan şut çekebilen mt'yi seçene kadar ispanyanın mt havuzunda olan herifi bulmuşsun.
Birde Fabregas gibi teknik mantaliteye sahip bir herifle 1.5 sene geçirmiş oyuncu.

Öncelikli değil.

Ya bir gidin.

Süleyman'a az önce taraftarlardan birisi sormuştur o da biliyormuş gibi konuşmuştur. Bir halt bildiği yok bunların. Geriye dönük bakarsak ilgimizin olduğu 1-2 haftalık mevzu gibi görünüyor.

Tolga ile Samoş dışında TR'den buraya taşımaya değecek bir haber kanalı yok yeminle alayını bunlar bişey yazsada bizde süslesek diye bekliyor. Ulan Rodop dede

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ugoçükivu dışında min. 4 transfer dahaaa. :uiyy:

burhanın doğru duyum olarak geçtiği tekbir kişi var oda febeli aygün özüpek

Stoper
Merkez ortasaha
On Numara
Sol kanat
Santrafor

En 5 tane çok kaliteli adama ihtiyacımız var bizim. Bunları alsak bile kadro derinliği halen yetersiz. Nasıl olacak bilmiyorum.

Ben hala doğru gittiğimizi düşünüyorum. En azından ne yapabileceğini görebiliyorsun ona göre hareket edebilirsin. Teknik olarak doğru ama yetenek olarak gerçekleşir mi orasını bilmiyorum elbet.

Ancak kadroyu şişirmeden doğru yerlere doğru nokta atışı ve çok yükselmeden gitmek lazım.
Bu da doğru çeşitlilikle olur. Kritik noktalara doğru gençleri aldığında sonraki hamlelerde sürpriz kovalama imkanın var. Kuş taşa çarpar sallai git dersin. Sara tama kiralık zorunlu opsiyonla veriyorum belki dersin. Önce doğru hamleler.
Uzun bacaklı hızlı adamlarla fiziksel güçlenme önemli. Destekliyorum bu durumu.

Geri
Üst Alt