Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    105
  • Bu anket kapanacak: .
Bize öncelikle sol stoper lazım değil mi ya.

singo-Maxime Estève yapsak nasıl olur. Yada yer yer
Singo-Maxime Estève-Apo-Jakobs
Jakobs yerine de opsiyonlu Diouf yapıştıracaksın.
Esteve konusunda pek emin olamıyorum bizim sistem için ama u23 bir stoper de lazım bize.

yabanci sinirinin degismesine izin vermeyin
bu kadar ezik olmayin
temmuz ortasi kural mi degisecek
yeter be

Ismail yuksek, Lesleyden 3 kat daha iyi olsaydi suan 2-3 sezondur yurt disinda oynuyordu.

dunyanin en aptal adami ugur karakullucu
Tedesco daha başarılı diyen Uğur mu? Hala kendisinin futbol yorumlarını takip edenlere akıl fikir demekten başka diyeceğim bir şey olmaz.

Lesley
U23 kanat
U23 santrfor
10 numara
firsat stoper
firsat orta saha

Başkanım sabırsızız Ugoçukwu'yu açıklayalım @DursunOzbek

Frankfurt denen kazıkçı klüpten oyuncu alınmaz. Ederinin 2 katına oyuncu satmayı gelenek haline getirmişler yarım sezon performans veren adama 60 istiyolar. Can Uzun'a bonuslarla 35 üstünde para vermek kazıktır 50ler 60lar için kazık tabiri bile az kalır. Como nico paz'ı aldı 60a potansiyel olarak da performans olarak da Can'ın baya üzerinde o çocuk

Dün 6 numara değil diye bu yüzden dedim btw, hala 6 no diye iddia edenler vardı da, bu kadar az defansif aksiyonu olan adam 6 no olmaz ki Burnley'de de Florentino ile yanyan oynamışlar, 6 no o.

6 no oynayan adam alanı savunabilmeli.
Burnley kendisini pek 6 no da oynatmadı o yüzden biraz da böyle bu istatistikler. Rennes'te daha 6 no gibi oynarken asıl çıkışını yaptı diye hatırlıyorum.

İsimler havada uçuşuyor

1783687544391.webp

Elzem olan Orta sahayı sol stoperi falan geçtim..,ilk 11 olarak düşündüğümüz Barış ve sane kanatlarıda hiç güven vermiyor.
Şu başımızdaki adamın tekrar başkan olması hadi olması normal diyelim ama aynı yönetimle devam etmesi beni çıldırtıyor

Bu şetefsis aziz ve yardakçısın karaktersiz barışa şampiyonluk cermeyelim.
Allah rızası için adam gibi eksiksiz transfer yapın..

Geri
Üst Alt