Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    105
  • Bu anket kapanacak: .
Ben hala doğru gittiğimizi düşünüyorum. En azından ne yapabileceğini görebiliyorsun ona göre hareket edebilirsin. Teknik olarak doğru ama yetenek olarak gerçekleşir mi orasını bilmiyorum elbet.

Ancak kadroyu şişirmeden doğru yerlere doğru nokta atışı ve çok yükselmeden gitmek lazım.
Bu da doğru çeşitlilikle olur. Kritik noktalara doğru gençleri aldığında sonraki hamlelerde sürpriz kovalama imkanın var. Kuş taşa çarpar sallai git dersin. Sara tama kiralık zorunlu opsiyonla veriyorum belki dersin. Önce doğru hamleler.
Uzun bacaklı hızlı adamlarla fiziksel güçlenme önemli. Destekliyorum bu durumu.
10 numara önemli olacak bizde oraya aldığımız kişi isimden bağımsız iyi katkı vermesi lazım hem bağlantı hem skor olarak.

Bonny Inter'de hayvan gibi iş yapmıyor mu rotasyonda, niye salsınlar
Bu sezon 5 6 maclarina bakmisimdir belki 1i haric hep sonradan atti sahaya mac ne halde giderse gitsin. Biraz deneyimsizligi belli olsada kullaniyorlardi gayet.

(He belki ben hep girdigi maclara denk gelmisimdir,ayri)

fenerbahçenin trossard transferine girmesi iyi. karşı karşıya gelsinler beşiktaşla.
Hade yav , sayfalarda gerideyim ,oyle haber var mi? sasirmistim nasil besiktasa gidiyor fener salca olmadan diye. Gardinin bi gelir kaynagi daha yarattigini dusundum bjk ye iyilik yapip, komisyondan iyi kazaniyor sonucta.

10 numaraya kallavi biri alınmalı orada genç biri olursa onu okan buruğun gelistirebilecegini inanmiyorum.

Greenwood hakkında söylenenlerin %90ı boş ezber muhtemelen. Kim oturup düzenli şekilde Marsilya'yı veya Getafe'yi izliyor ki? İyiyse de rekabet bizi de yukarı çeker, gelsin.

Mateus Fernandes ve Tonali transferleri sonrası Sarr'ın forma şansı bulması zor görünüyor. Direkt çökmek lazım.

Geri
Üst Alt