Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.054
- 13.937
- 1.398
Trossard işine girsenize ulan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 numara önemli olacak bizde oraya aldığımız kişi isimden bağımsız iyi katkı vermesi lazım hem bağlantı hem skor olarak.Ben hala doğru gittiğimizi düşünüyorum. En azından ne yapabileceğini görebiliyorsun ona göre hareket edebilirsin. Teknik olarak doğru ama yetenek olarak gerçekleşir mi orasını bilmiyorum elbet.
Ancak kadroyu şişirmeden doğru yerlere doğru nokta atışı ve çok yükselmeden gitmek lazım.
Bu da doğru çeşitlilikle olur. Kritik noktalara doğru gençleri aldığında sonraki hamlelerde sürpriz kovalama imkanın var. Kuş taşa çarpar sallai git dersin. Sara tama kiralık zorunlu opsiyonla veriyorum belki dersin. Önce doğru hamleler.
Uzun bacaklı hızlı adamlarla fiziksel güçlenme önemli. Destekliyorum bu durumu.
++++++++Uğur Karakullukçu kadar itici bir insan yok. Objektifim ayağına Fener güzelleyen adam kendine Galatasaraylıyım demesin. Bir güzellersin, iki güzellersin. Üçüncüye dilin gitmez, yalandan yaptığın belli olur. Ne zaman görsem bir şeyler güzelliyor.
Bu sezon 5 6 maclarina bakmisimdir belki 1i haric hep sonradan atti sahaya mac ne halde giderse gitsin. Biraz deneyimsizligi belli olsada kullaniyorlardi gayet.Bonny Inter'de hayvan gibi iş yapmıyor mu rotasyonda, niye salsınlar
Hade yav , sayfalarda gerideyim ,oyle haber var mi? sasirmistim nasil besiktasa gidiyor fener salca olmadan diye. Gardinin bi gelir kaynagi daha yarattigini dusundum bjk ye iyilik yapip, komisyondan iyi kazaniyor sonucta.fenerbahçenin trossard transferine girmesi iyi. karşı karşıya gelsinler beşiktaşla.
ugucuku-sara-enciso üçlüsüne fitimSara satilmadan Reijnders alinmaz.