Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    220
  • Bu anket kapanacak: .
Orta saha için başka adam almazlarsa şaşırmam.En azından etkili bir tane 10 numara alırız umarım.

1000165526.webp

Can fransada 30 gole katkı yapsa onu da alalım derdim. Bundesliga 8 gol 5 asist.
Bu sene fener vedat ve ake de aldı hiçbiri övmedim, rakamlara bakıyorum
20 yaşında çocuk daha

Bu sene full oynasa belki 20 gol 20 asist görecekti, nerden biliyorsun

Çocuğun en kritik özelliği gole yakınlığı zaten, oyuna uymaz desen vs neyse diyeceğim.

Ayrıca Greenwood o yavşaklığından dolayı o fiyata gidiyor, kıstas bir fiyat ölçüsü de değil.

Napalım biz de benzer bir karaktersiz bulup onu mu alalım

20 yaşında çocuk daha

Bu sene full oynasa belki 20 gol 20 asist görecekti, nerden biliyorsun

Çocuğun en kritik özelliği gole yakınlığı zaten, oyuna uymaz desen vs neyse diyeceğim.

Ayrıca Greenwood o yavşaklığından dolayı o fiyata gidiyor, kıstas bir fiyat ölçüsü de değil.

Napalım biz de benzer bir karaktersiz bulup onu mu alalım
Hayır biz de gidelim brahim diaz alalım

GS youtube arkadan dip ses gelıyor yapacagınız işe tüküreyim

1 tane dogru iş yapın

onun gibi 2 3 daha varda biri belli dalgasına yapıyor biri yumuşadı diğeri ban yedi galiba renktaş.Tek işleri febeyi övüp bizi yerden yere vurup moral bozmak
Hepsine blokladim akinim, gorende 4 senedir sampiyon olmuyoruz sanacak.

Adamlar tabiki de guclenecek, hem rakiplerin guclenmesi bize de diri tutar.

Henuz Icardi ile anlasilmadigina gore hal3n bir kontenjanimiz bos. Lang bir sene daha kiralik gelemiyor mu?

valla açıkçası brahim gelsinde yanına yok o ukranyalı oğlan olmuş can olmuş diao olmuş pek umrumda olmaz .Brahim gibi dikine giden şut özelliği iyi olan oyun görüşü sağlam birine çok ihtiyacımız var zor transfer ama keşke olsa

Aslinda, buruk beyden sonra bir tane 4-3-3 oynatacak hoca bulmamiz lazim.

klassik 4-2-3-1 den gina geldi acikcasi

Geri
Üst Alt