- 15 Aralık 2011
- 18.580
- 7.329
- 1.513
Orta saha için başka adam almazlarsa şaşırmam.En azından etkili bir tane 10 numara alırız umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman hızlı arkaya sarkma özelliği var yani. Ben sırtı dönük oynayan bir çocuk sanmıştım.
İnter alacakCurtis Jones bize çok uyar be çok para da istemezler sarayı satıp alabilsek muazzam olur
Ağustosta da Ibrahim Diaz yapip keyfine bakicaksin
20 yaşında çocuk dahaCan fransada 30 gole katkı yapsa onu da alalım derdim. Bundesliga 8 gol 5 asist.
Bu sene fener vedat ve ake de aldı hiçbiri övmedim, rakamlara bakıyorum
Bu ne ula? Saçını arkaya at artık be adam
Hayır biz de gidelim brahim diaz alalım20 yaşında çocuk daha
Bu sene full oynasa belki 20 gol 20 asist görecekti, nerden biliyorsun
Çocuğun en kritik özelliği gole yakınlığı zaten, oyuna uymaz desen vs neyse diyeceğim.
Ayrıca Greenwood o yavşaklığından dolayı o fiyata gidiyor, kıstas bir fiyat ölçüsü de değil.
Napalım biz de benzer bir karaktersiz bulup onu mu alalım
Kalite farkı var elbet ama biraz shevayı andırdı bana.her haltı yapıyor gibi, topa da epey oturaklı vuruyor
inş alabiliriz
Gerçekleri Ugeçuku yazar mesajı vermek istiyor olabilirdaha atkı acamıyor
onun gibi 2 3 daha varda biri belli dalgasına yapıyor biri yumuşadı diğeri ban yedi galiba renktaş.Tek işleri febeyi övüp bizi yerden yere vurup moral bozmakBu adami hala bloklamadin, ona anlamiyorum.
Adam surekli negatif basiyor.
Hepsine blokladim akinim, gorende 4 senedir sampiyon olmuyoruz sanacak.onun gibi 2 3 daha varda biri belli dalgasına yapıyor biri yumuşadı diğeri ban yedi galiba renktaş.Tek işleri febeyi övüp bizi yerden yere vurup moral bozmak
Sato: Bundan birsey olmaz
Brahim’e hayatta 50 falan vermem. Son 1 yıldır pembe götlülük yaptı bir ton. Bizim oyunumuza daha çok uyar ama baba 10 no değil.Hayır biz de gidelim brahim diaz alalım