Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.152
- 15.028
- 1.878
Deniz Zorlunun adami Alajbegovic 25+x milyona Atalanta'ya gitmeye yakinmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bu Ortega fbden niye gittibejeke 1 sene şampiyon olur 15 sene bunu konuşur ayrıca lig bence 5 6 sene daha bizim ve febe arasında geçecek
Yerliler dışlası. Ceyhun falanAbi bu Ortega fbden niye gitti
Diao ve franculino gibi mi abiBizim almamız gereken adamlar uzun bacaklı hızlı adamlar.
Bakarsanız yarı finale çıkmış fransaya, bakarsanız son 2 yılın ş.ligi şampiyonuna bunu görürsünüz.
Singo sakatlık görmese de ful oynasa keşke takım performansını %20 daha artırırız.
Kanat bölgesine de uzun bacaklı sizeli eleman lazım.
Baskı altında vurarak çıkacak adamlar lazım.
Vitinha, neves, kvara değilse oyuncu en fazla kerem malı gibi sahada paket eder gönderirler.
Günümüz ve geleceğin futbolu uzun boylu, uzun bacaklı adam grubu
Çok çabuk unuttunuz bizim oyuncuların youngboys maçında hobit köyü ahalisi gibi kaldığını.
Ne zaman fiziksel farkı azalttın liverpool, juve ile kafa tutmaya başladın.
biz de kendi çapımızda derinizSende en başından beri çok kesin konuşuyosun ha.
ama hiç iyi bigunde almadılar bugün aldilarsa,bi yandan da bu güzel geliyor bana şu an
Ortega
Kruse
Duran
Greenwood
Olur
Aferin TunaBizim almamız gereken adamlar uzun bacaklı hızlı adamlar.
Bakarsanız yarı finale çıkmış fransaya, bakarsanız son 2 yılın ş.ligi şampiyonuna bunu görürsünüz.
Singo sakatlık görmese de ful oynasa keşke takım performansını %20 daha artırırız.
Kanat bölgesine de uzun bacaklı sizeli eleman lazım.
Baskı altında vurarak çıkacak adamlar lazım.
Vitinha, neves, kvara değilse oyuncu en fazla kerem malı gibi sahada paket eder gönderirler.
Günümüz ve geleceğin futbolu uzun boylu, uzun bacaklı adam grubu
Çok çabuk unuttunuz bizim oyuncuların youngboys maçında hobit köyü ahalisi gibi kaldığını.
Ne zaman fiziksel farkı azalttın liverpool, juve ile kafa tutmaya başladın.
eger bi gerileme yoksa direkt almak lazimHala iyi bence, Benfica altyapıdan çıkanları 3 kuruşa oynattığı için bir yerde araları bozuluyor.
Araujo’dan da iyidi o dönemde.
Bertuğ bile daha pahalıTrossardin bonservisi 10 maasi 5-6 arasi olsa bize gelmesini isterdim.
Bildiğim kadarıyla başta ümit özat ve ceyhundu galiba bizden febeye giden topçuları önderliğinde ki yerli topçular buna müthiş cephe alıp dışlamışlar diye biliyorum sebep oAbi bu Ortega fbden niye gitti
Yok baba benim oyuncuya kastım yok kalitesine vsbiz de kendi çapımızda deriniz
ama katılıyorum büyük hayal kırıklığı olacak açıklasalar da sürekli tweet görmek zorunda kalmasam
Tüm gs muhabirleri yasaklanmalı
Fatih akyel malı da mı sebepti acabaBildiğim kadarıyla başta ümit özat ve ceyhundu galiba bizden febeye giden topçuları önderliğinde ki yerli topçular buna müthiş cephe alıp dışlamışlar diye biliyorum sebep o
Oyle bir olay degil bu. Trossard’in kucuk kuslarda bir Icardi, Mertens etkisi yapma sansi hic kucuk degil. Bana kalsa Greenwood’a da girmeliydik. Hic olmasa fiyatlari yukseltmis olurduk.burda kesin almaliydik denilen herkesi alsak takim 150 kisi olur.
Bilmiyorum o dönemi pek duyduğun buFatih akyel malı da mı sebepti acaba
Fb'ye gider ATM taraftarı tepki verir aldırmaz.tecavüzcü atletiye gitse de birkaç gün sosyal medyada dalga geçsek