Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    220
  • Bu anket kapanacak: .
Deniz Zorlunun adami Alajbegovic 25+x milyona Atalanta'ya gitmeye yakinmis.

Bizim almamız gereken adamlar uzun bacaklı hızlı adamlar.
Bakarsanız yarı finale çıkmış fransaya, bakarsanız son 2 yılın ş.ligi şampiyonuna bunu görürsünüz.
Singo sakatlık görmese de ful oynasa keşke takım performansını %20 daha artırırız.

Kanat bölgesine de uzun bacaklı sizeli eleman lazım.
Baskı altında vurarak çıkacak adamlar lazım.
Vitinha, neves, kvara değilse oyuncu en fazla kerem malı gibi sahada paket eder gönderirler.

Günümüz ve geleceğin futbolu uzun boylu, uzun bacaklı adam grubu
Çok çabuk unuttunuz bizim oyuncuların youngboys maçında hobit köyü ahalisi gibi kaldığını.
Ne zaman fiziksel farkı azalttın liverpool, juve ile kafa tutmaya başladın.

Bakarsanız yarı finale çıkmış fransaya, bakarsanız son 2 yılın ş.ligi şampiyonuna bunu görürsünüz.
Singo sakatlık görmese de ful oynasa keşke takım performansını %20 daha artırırız.

Vitinha, neves, kvara değilse oyuncu en fazla kerem malı gibi sahada paket eder gönderirler.

Çok çabuk unuttunuz bizim oyuncuların youngboys maçında hobit köyü ahalisi gibi kaldığını.
Diao ve franculino gibi mi abi

Sende en başından beri çok kesin konuşuyosun ha.

ama hiç iyi bigunde almadılar bugün aldilarsa,bi yandan da bu güzel geliyor bana şu an

Ortega
Kruse
Duran
Greenwood

Olur
biz de kendi çapımızda deriniz :D
ama katılıyorum büyük hayal kırıklığı olacak açıklasalar da sürekli tweet görmek zorunda kalmasam

Aferin Tuna

Yine de 1 adet orkestra şefi lazım

biz de kendi çapımızda deriniz :D
ama katılıyorum büyük hayal kırıklığı olacak açıklasalar da sürekli tweet görmek zorunda kalmasam
Yok baba benim oyuncuya kastım yok kalitesine vs

Şu astroloji zirvaligi ile fbnin aldığı mimli adamların devre arası kaçma hikayesi yüzünden benim dusuncem.(kruse,duran,ortega)

heleki bu tecavüzcunun yani...anladın sen onu

Geri
Üst Alt