Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    243
  • Bu anket kapanacak: .
Nhaganın oynamayacağı belliydi taraftar sussun diye aldılar

Bu direkt ana plan için yapılmış transfer, muhtemelen leminayı stoper düşünüyorlar oraya da adam almayacaklar

Eğer ugo tutmazsa lemina 6 oynar ve bir süre sonra patlar, geride de alternatifsiz 2 adam oynamaya devam eder.
bence 6 numarayı lemina ve çukwu arasında pay edeceğiz dakika olarak. zaman zaman stoperde de kullanırız elbet lemina'yı ama stoperde genellikle rotasyon daha az yapıyoruz. bir de yerli stoper de arıyor gs.

bence 6 numarayı lemina ve çukwu arasında pay edeceğiz dakika olarak. zaman zaman stoperde de kullanırız elbet lemina'yı ama stoperde genellikle rotasyon daha az yapıyoruz. bir de yerli stoper de arıyor gs.
Ugo leminayı anadolu maçlarında dinlendirebileceğimiz seviyede oynayabilsin kafi benim gözümde

Ugo leminayı anadolu maçlarında dinlendirebileceğimiz seviyede oynayabilsin kafi benim gözümde
o kadar da oynar bence ya. millet bayağı küçümsedi çocuğu şimdiden de. :) bizim ligde en zorlandığımız haftalar, genelde cl fikstürünün araya girdiği haftalar oldu hep. o dönemde bile biri avrupa'da, biri ligde oynasa, ya da 40-50 gibi dakika dağılımı yapsak, yine ideal bence. lemina yine hayvan gibi oyuncu. geçen sene cl platformunda da gayet üst seviye performans verdi. önemli olan onu verimli kullanabilmek.

Ugo iyi çıkmazsa ayvayı büyük yedik ya
Adamın bugune kadar yarım iyi sezonu var o da Rennes de. Cıkma ihtimali var da aşırı düşük.
Her yorumlayan savunması fena degil ama cok iyi degil diyor. Hucumu birazcık var diyor.
Hava topunda bile etkili degil diyor.
Ne cıkabilir ki bu cocuk. Bir de ustune gereksiz bir misyon yuklendi. Her gelen Ribery olmuyor maalesef.
Muhtemelen sezon sonuna dogru 25 maca ulaşmasın diye kadroya bile alınmayacak. Hatta devre arasında geri yollanır.
Sag bek alıp alıp Kaanı oynattıgımız gibi yine ortasahamız Lemina olur muhtemelen.

Uygun maliyetli oyuncuları önce indiriyoruz esas hamleler ağustosta fırsat transferlerine para harcayabiliriz

O kadar da dusurmeyin ya beklentiyi
.Bu herif ingilterede hep 6 no ile birlikte oynamis ama bizim ligi idare eder diye dusunuyorum..Bu takim Sara- Toreira bile oynadi belli donem
Adamı izlemedim de yorumlar pek iç açıcı değil maalesef

Belli mi olur uyum sağlar oyuna da uyar iyi başlar iyi gider inş böyle de olur

Belki büyük takımda oynamağa daha teşne bi adamdır kendini gösteremiyordur vs

Uygun maliyetli oyuncuları önce indiriyoruz esas hamleler ağustosta fırsat transferlerine para harcayabiliriz

Dursunun gözünde firsat transferler.

dda61957-a87c-44e6-91c3-7f1906eb56d5.webp

2. Forvet bilemem ama 3. İçin bence Emre Tezgel denenebilir. Kanat yedeği olarak da deniz zeitler. Mertcan ayhan ve emirhan başyiğit de stoper. Daha üst yaş grubundan eren dinkçi. Asıl transferlerin yanında bu tarz denemeler iyi olur. +4 saçmalığı sürecekse her sene her sene opsiyonlu kiralık ya tutarsa transferleri kovalamaktan iyidir genç Türk denemeleri.

Adamı izlemedim de yorumlar pek iç açıcı değil maalesef

Belli mi olur uyum sağlar oyuna da uyar iyi başlar iyi gider inş böyle de olur

Belki büyük takımda oynamağa daha teşne bi adamdır kendini gösteremiyordur vs

Burnley bu sezon EPL'nin acik ara en keyifsiz takimiydi .. Onceki sezon da Southamptondaydi..Herif hep dusme mucadelesinde oynadi bu durumu bazi topcu sivrilerek lehine cevirirken ( Summerville - Joao Gomes - M.Fernandes) bazilari da hicbir varlik gosteremiyor..
Ben yine de bu yasta 2 sezon premier ligde duzenli oynamayi cok kiymetli buluyorum..Mutlaka birseyler katmistir burada o eforun yarisi olmayacak rakiplerinde

Ağustosun sonunda aldığımız daha ucuza gelmiş bir tane transfer söyleyin bana hep son dakika kazığı yemedik mi uğurcan sezon başında istesek 15:20’yi alınırdı en fazla
Onu diyorum iste, sampiyon oldugumuz surece yonetimde "dogru yapiyoruz" havasi olusuyor gibi geliyor kac sezondur.

Ihtiyac mi. Evet
Hoca okey mi. Evet

Bitir. Yok daha iyisi, yok bilmemnesi gibi haberler ya zaman gecirmek icin kolpa, millet mesgul olsun diye. Ya da hatali bakis acisi.

Transfer yok diyenler umarım utanır

Sırf stoperde oynuyor diye hatta oraya alternatif olur diye bu adamla sözleşme uzatan vasıfsızlardan hayır beklemeyin..
Bunlara tepki şartArtık nefret ettirdiler kendilerinden bir sene şanpiyon olmayalım ama bunların alayı defolup gitsin..

Sokmuşum fbjk ye gelip burada oo fener onu almış bu yüzden yangın yapıyorsunuz demeyin.
Benim yorumlarım sabit.
Biz başımızdaki bu vasıfsızlarla hiçbir zaman bir üst seviyeye çıkamayız.

30-40 milyon arası Sara için uygundur bence satılmalı daha iyisini almalıyız 8 numaraya

O kadar da dusurmeyin ya beklentiyi
.Bu herif ingilterede hep 6 no ile birlikte oynamis ama bizim ligi idare eder diye dusunuyorum..Bu takim Sara- Toreira bile oynadi belli donem
Bence sıkıntı biz hep gecmis sezonlara göre bakıyoruz ki son sezon güç bela sampiyonluk geldi. Hep kafada ilk sezon gelen rahat sampiyonluk kaldı.
Bizim takım gecen sene de cok yetersizdi. Sampiyonlar liginde takım tam oldugunda, %110 performans verdiklerinde iş yaptık. O durumda bile 2. liverpool ve 2. Juventus ve Mancity macları ortada.
Ki gecen sezon Lang takıma en azından 6 puan kazandırdı su an oyle bir oyuncu da yok takımda.
Rakip coplerle dolu bir BJK ve forvetsiz bir FB idi.
Bu sezon herkes guclu, BJK en az 3 iyi transfer daha yaparsa iddiali hale gelir ama FB su an itibari ile bizden net iyi bir durumda.
Torreira, Lemina'nın olayı bitti. Torreira 20-25 mac, Lemina 15 mac duzgun performans verir. Bu orta sahaya guvenilip yola cıkılmaz.
Su ana kadar net bir transfer yok, Lesley denen cocuk hic birsey iddia etmiyor, bugune kadar oynadıgının %50 fazlasını oynarsa ancak işimizi görür ama bunun olması da ancak şans.
Şu an takımda Osimhen ve Ugurcan haric surekli iyi oynar kafam rahat diyecegin yer yok gibi, belki Apo onun da sezona girişleri hep sıkıntılı
Sol bek, iki tane var da ikisi ancak bir adam ediyor, sadece idare eder durumdalar,
Sag bek birisi sag bek oynayınca sakatlanıyor, digeri de sag bek degil ve kalır mı net degil. Yine de Sallai kalırsa lig seviyesinin üstünde buna tamam.
Stoper rotasyonu zaten yok bir de ustune Davinsonun gitme durumu var, Apo da kotu baslar iyi bitirir ama Davinson giderse Ufa gitmis Semihe doner mi bakmak lazım
Sag Kanat Sane ve Yunus var ikisi de istikrarsız bir mac 10 oynar bir mac 3. Ozellikle Sane ye alternatif ancak Barıs olur ama o zaman da sol kanat yok
Orta saha tamamen cukur, en net isim Torreira, Sara istikrarsız, Lemina bence bu sezon iyi bir yedek ötesine gidemez.
10 numara sayarsan Yunus var ama bence hic bilmiyor orada oynamayı topa kendini göstermiyor, alınca bocalıyor, cok cabuk dusuyor oyundan.
Sol kanat tek adam barıs o da solda çözüldü, kademeli bir savunma yaparsan daga tasa orta dısında alternatifi kalmıyor.
Forvetimiz dunyanın en iyilerinde fakat o da surekli oynama problemi var. Su an icin yedegi de yok fakat ismi gecen genc cocuklardan birisi gelir orayı çözeriz
Bizim net bir 8 numara, net bir 10 numara , bir kanat alternatif, Bir stoper alternatifi, bir yedek forvet almamız lazım. Lesley bu eksiklerin hic birisini gidermedi. Hatta bence Ngaha sans verilirse ondan cok daha etkili olur.
Bu transferleri Agustosa bırakırsak ya cer cöp almak zorunda kalırızi ya da Okan Buruk cıkar kimse iyi oyuncusunu vermiyor devre arası bakacagız der ama maalesef kendisi devre arasını göremez.

Geri
Üst Alt