Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    244
  • Bu anket kapanacak: .
Orası oyle de Osimhen 1 mac ceza, 2 mac Afrika, 3 mac sakatlıktan kacırsa o zaman ligi veriyorsun. Nitekim bu sene onun olmadıgı dönemde aldıgımız skorlara bakarak anlasılıyor durum. Araban Ferrari ama ev bagcılarda gecekondu olunca olunca luks ve rahat yasıyor olamıyorsan sadece Osimhenle de kaliteli kadro olamıyorsun
Senin soyadın da Yavuz.
Benim soyadım da Yavuz.
Ama aşırı karamsarsın.
O yüzden bundan sonra senin ismin Ethem Nejat İşler olsun.

Her seye Osimhen ile cevap vermeyeli birakalim artik. Osimhen sezonda 10-15 mac kaciriyor ve her seyi tek basina yapamaz.

Rakibinde davinson varmı
Uğurcan var mı
Sağ belinde sallai Singo gibi iki kalite isim varmı
Sol stoperi Türkiye’nin en iyi yerli stoperi mi
Sol beki jakobstab iyi mi veya yedeği Türkiye mili takımında oynuyor mu
Orta sahasında burun kıvıdığımız torreira ayarında birtane oyuncusu varmı
Türkiye’nin en güçlü yerli sol kanat oyuncusuna sahip mi orta sahada Lemina tarzında birtane oyuncusu varmı
Rakibinin sağ kanadında almanya milli takımın en önemli hücum silahlarından biri varmı rakibin bizden tek iyi olduğu nokta 10 numara mevkisi oda bu sene çözülür f5 in kadrosu sadece geniş olması bizden iyi onun haricinde ilk 11 kalitesi olarak bizim en dengimiz ne ikamemiz

fb istediğini alsın iş bizim yapacağımız 4-5 faideli transfer ve en önemlisi takımın lige ne kadar asılacağı olacak, rakiplerden daha büyük tehlike rehavet bizim için

Bizimkiler çözümü buldu gibi. 4-5 milyon euro kiralama bedeli ile çözmeye çalışıyorlar.

Bu sene ligi başkalarına peşkeş çekecekler, Dursun başkana da söylediler ve boşuna fazla para harcama dediler herhalde.
Biz bu kafada olursak zaten bundan önceki peşkeşleri de yutardık. Abicim takımın kalitesini Ali Sami Yen gelsin düşüremez. Bu takımın hedefi her zaman en iyisi olacak. Kimsede doygunluk hissi olmamalı. Dursun Özbek gerekirse ağustosu göremesin ama o transferler yapılacak!

U23 ya da genc transfer gundemlerinde kiralik+opsiyon dogru mantik bu arada.

Aspirlla en guzel ornegi, tutmadi/kullanmadi/verim alamadin. Sagol kardes dedin gitti. Kafa agrisi kazik.yeme yok. (Maas detayi farkli tabi, ugocukwoyu henuz bilmedigimiz icin bir sey diyemem)

Tutsaydi ne odeyecegin belli. Bu stratejiye itiraz etmemek lazim.

Ana umarim bunun arkasinda da ana kontenjan icin, ilk 11 adam icin butceye olumlu yansimasi vardir.

yabancı oyuncu kötü oynadığında yanındaki işe yaramaz yerliler yüzünden

yerli oyuncu iyi oynadığında yanındaki süper yabancılar yüzünden ha

iyiymiş
Apocum ben sana kötü demedim okudugunu tam anlamadın sanırım. Ayağına iyi ama yavaş bir adam nitekim sezon içinde bunu kaç kere gördük yanına atlet olmayan biri gelirse bu defoyu daha fazla görürüz o zaman app ya sövmeyin demek istedim.

Ulan aslında İsmail Saibari tam bizlik oyuncuydu. Yok mu bu adamın muadili.?

Sakatlik yuzunden 2 senedir yunustan parca parca katki alabildik..Bu cocuk Avrupa Ligine katildigimiz sezon ortaligi dagitiyordu sol kanat oynatiyordu hoca..
Saglikli bir yunus goz ardi edilecek topcu degil

Niye boyle abartili yorumlar var anlamiyorum bazilari surekli rakibe gore agliyor sanirsin hep onlar sampiyon oluyor.

Daha transfer donemi bitmedi ki? Yine 1-2 transferle rakipleri sampiyon ilan edince ne oluyor?

Sarayi 30milyona satalim forumu birakirim, bukadar da iddialiyim

Hayal dunyasinda yaṣiyor bazilari 30-40 milyon diyerek

Sarayi 30milyona satalim forumu birakirim, bukadar da iddialiyim

Hayal dunyasinda yaṣiyor bazilari 30-40 milyon diyerek
Yönetimin 40 dediğine bakma 30'u görse arkasına bakmadan satardı.

Pazarlık için 40'dan başlatıyorlar muhtemelen 15 m euro civarı teklif geldiğinde ortalama 25 civarına bitirmek için uğraşırlar.

Yönetimin 40 dediğine bakma 30'u görse arkasına bakmadan satardı.

Pazarlık için 40'dan başlatıyorlar muhtemelen 15 m euro civarı teklif geldiğinde ortalama 25 civarına bitirmek için uğraşırlar.
Teklif var mı o bile şüpheli

Geri
Üst Alt