- 3 Temmuz 2012
- 138.647
- 87.311
- 5.338
#SELA okunuyor ödüm koptu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da ayrı bir ironiRotasyonda tek iş yapan adam sara![]()
Yozgat?Şehri beğenmediği için iptal olmuş transfer. TR’de bayağı şehir gezmişimdir; en yaşanmayacak yer Çorum’du bana göre. TR’nin wild west’i gibi gelmişti. Gelişiyor bayağı da Aubameyang’a hak vermedik değil.
Hoca açıkladı kalacakLemina da yok ki piyasada. Kalacak mı gidecek mi o bile belli değil.
Şehri beğenmediği için iptal olmuş transfer. TR’de bayağı şehir gezmişimdir; en yaşanmayacak yer Çorum’du bana göre. TR’nin wild west’i gibi gelmişti. Gelişiyor bayağı da Aubameyang’a hak vermedik değil.
TR total olarak yaşanılabilir biryer değil hocamAnlasilan bayburta gitmemissin r.tas
Corum sehrini sevmemisÇorum almamış mıydı Aubemeyang’ı yaw. Deportivo’ya transfer olmuş.
Yozgat?
Yolumuz düşmedi dahaAnlasilan bayburta gitmemissin r.tas
şehri mı satın alıyormuş topunu oynayıp gıdecekCorum sehrini sevmemis![]()
TR total olarak yaşanılabilir biryer değil hocam
Bi ara istanbulda yasayip coruma git gel yapacak falan yaziyorlardi.şehri mı satın alıyormuş topunu oynayıp gıdecek
Gabonda kabilesine dönsün, Çorum güzel şehir, Osmancıkta öyleCorum sehrini sevmemis![]()
bu yaşta zor hocamBi ara istanbulda yasayip coruma git gel yapacak falan yaziyorlardi.