#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Evet beklendiği gibi ilerleme başladı. Okan hocanın açıklamaları ve sitemi de etkili oldu bence. 1 hafta içinde u23 forvet gelir. 10 no en kritik transferimiz olacak belki de onun da en azından 2 hafta içinde bitmesi lazım normalde ama pek sanmıyorum. O daha uzar bence Diaz ve alınabilecek başka yıldızlara bakarlar. Stopere bence Yusuf Akçiçek olacak gibi onda maliyet düşürmeye çalışırlar düşürebildikleri kadar o da uzar o yüzden. Kanat içinse Diao ismi geçiyor ama ben sanmıyorum ama orada alternatif çoktur.

Oyle ama kendi icinde nispeten daha yasanabilir yerler var..Memleketim diye demiyorum ama Ordu bu acidan muazzam bir yer.. Egeden Doguya İcanadoludan akdenize bir suru memur var buraya tayin olup yerlesen
Karadeniz harika , gece 3te küçük kız çocukları dışarda patenle bisikletle geziyor benim memlekette

Evvela İlkay şutlanmalı bu bir
İkincisi bu takımın hala en önemli 2 oyuncusundan birisi Torreiradır

Yabancı kuralında en rahat biziz şu an. Nelsonun talipleri vardı ordan 3-5 kağıt bi şeyler kazanırız ordan Jelert'in de maaşı düşük o da bi yerlere kiralanır ondan sonra 9+2yiz şu an. 1 tane baba 2 tane genç alabiliriz. Can işi olmazsa baba transferi 10a yaparız kanada ve forvete de genç alırız muhtemelen. Can işi olursa baba transferi kanada yaparız pek bütçe kalmayacağı için belki Lang tekrar alınabilir.

Geri
Üst Alt