#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Lemina suan takimin en güclü orta sahasi. Nekadar sakatlansa form grafigi inip ciksa liver maclarda ligde attigi önemli goller ile iyi oldugunu gösterdi. Eger uzatmasa yerine gelecek adam baya bi para götürür. Bu sefer 10 no kanada yedek forvete para yetmeyebilir.

Ponoyu almayacaz bence alacak olsak Okan hoca ilgileniyoruz demezdi hedef şaşırtıyorlar net diaz işine uğraşılıyor bence

heis LEŞ diyoruz herif
kimse mi maç izlemior yahu

bak spuslüler ne dior
Fuck this guy, never should have signed him. Move him on.
Hopefully we improve the squad enough to loan him out. And if someone wants to pay money for him we should probably sell.
Tel...40 mil straight down the shitter.
He’s shit, and we should get rid of him if we can whilst there’s still a possibility that ‘it just didnt work out for him here’ will dupe a prospective buyer.
100%, cut our losses and salvage what we can before it becomes obvious to even the idiots. No doubt we will keep him and just bury any value he still has.

Brahim+leao gelecek bence bi yerlere sağlam para sıkacaklar belli oldu bu
Neler neler olacakta yazmıyorum

Her seferinde sarayı kim ister sallai neden gitsin dendiği için saldım dostum

Hoca geniş kadro istiyorum diyo

35e brahim verince can uzuna para çıkmaz diyolar
Küçük kulubuz ya.Elalem yapınca da nerden buluyor oldu parayı

Halbuki daha geçen burhancan Gs 35 verirse bi yıldıza bi 35 daha harcar dedi ama dinlemiyor kimse

Abi Galatasaray gidip brahim diaza 35 verebilir.cana da 30 verip alabilir.

Çünkü tuttuğunuz takım Galatasaray.

Ve kadrosu hocanin dediği gibi geniş olmalı,heleki yabanci sınırı varken.

Sizin bu muhasebe işlerinizden gina geldi

Hem açayım gönlümü hem döneyim gotumü olmuyo tamam mi

Neler neler olacakta yazmıyorum

Her seferinde sarayı kim ister sallai neden gitsin dendiği için saldım dostum

Hoca geniş kadro istiyorum diyo

35e brahim verince can uzuna para çıkmaz diyolar
Küçük kulubuz ya.Elalem yapınca da neden buluyor oldu parayı

Halbuki daha geçen burhancan Gs 35 verirse bi yıldıza bi 35 daha harcar dedi ama dinlemiyor kimse
Kasada para var ve mantıklı ilerliyoruz ben canında pononunda alınmayacağını düşünüyorum medya oyalansın diye salınmış isimler bence arka planda farklı isimler dönüyordur muhtemelen

Lemina suan takimin en güclü orta sahasi. Nekadar sakatlansa form grafigi inip ciksa liver maclarda ligde attigi önemli goller ile iyi oldugunu gösterdi. Eger uzatmasa yerine gelecek adam baya bi para götürür. Bu sefer 10 no kanada yedek forvete para yetmeyebilir.
Ne para yetmemesi yahu batık klüpleri Dünya para harcadı alacaksın bu kadar gelirin var para diyenin ağzına kürekle vurmak lazım

Insallah hem can he. Kaliteli 10 alırlar ama çok saçma olur can ve 10 no gelirse ya barış ya da sane yedek olacak cana bu kadar para verip yedek olamaz 10 noda banko oynayacak nasil olacak kadro
hepsi hep fit ya da formda olacak degil ya
iyi olan oynar
bence sikinti olmaz forma adaletli dagitilirsa

sane de baris da yer yer sac bas yolduruyolar
bi de o kadar kalite bankolar bankosu bi 10 numara bulamayiz bence, yok gibi zaten piyasada

Kepazezon ve taraftarlari oyuncularini isteyen fb ye bir sey dememis yani he biz istesek olay olurdu çunku.

Geri
Üst Alt