#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
IMG_4847.webp

Bu Duran neymis boyle ya, adam bizi cok istiyor.

Kasada para var ve mantıklı ilerliyoruz ben canında pononunda alınmayacağını düşünüyorum medya oyalansın diye salınmış isimler bence arka planda farklı isimler dönüyordur muhtemelen
Forvet işini hiç anlamadım zaten

Ben franculinoyu istiyorum ve o gelir diyorum

Onuachu'nun fenere gitmesini istemem hem Onuachu hem Vedat ikisinin sahada olduğu dakikalarda orta kafaya döndüklerinde yürek hoplatırlar.
Abi 20+ milyon bonservise alacaklar adamı. TS’de bile sakatlık sıkıntısı varken Hacı İsmail idmanlarında patlar bence. İsmi çıkanlar arası inş alırlar dediğim isim bu sebeple. TS ile arayı da bozarlar klip çekimlerinde falan

Forvet işini hiç anlamadım zaten

Ben franculinoyu istiyorum ve o gelir diyorum
Onu izlemedim hiç ama bence dddiğim gibi canda ponoda oyalama işi gibi biraz ben gardinin leao ile özel olarak ilgilendiğini düşünüyorum o işle gardi ilgilenmesr şimdiye çoktan giderdi bi yerlere bence çekecez leaoyu

Sonuc ne oldu Dursun 30 ustu verirdi gittiler 25e sattılar. Ulayi de fioya gitmek istemiyormuş çocuğa baski yapip tehdit ediyorlarmış.
Acikcasi ben cok istedim, adam guzel oynuyor, dunya kupasinda kendini gosterdi, ama bu hamsiler nedense bize ters oldular halbiyse biz onlara bisey yapmadik, bi kaleci aldik ve guzel para verdik..

Ne para yetmemesi yahu batık klüpleri Dünya para harcadı alacaksın bu kadar gelirin var para diyenin ağzına kürekle vurmak lazım
Üst düzey 10 no kanat alirsan yetmeyebilir. Bi pono icin 30m€ istiyorlar. Üstelik ugoyu aldik. Leminayi tutmak istiyorlar o belli. Oda anlayip uzatiyor isi iste. Onlar para harciyor evet ama attiklari son kursun. Sampiyon olamaslar kepenk finish.

Abi 20+ milyon bonservise alacaklar adamı. TS’de bile sakatlık sıkıntısı varken Hacı İsmail idmanlarında patlar bence. İsmi çıkanlar arası inş alırlar dediğim isim bu sebeple. TS ile arayı da bozarlar klip çekimlerinde falan
Yinede gelmesin hava topu iyi olan oyuncuları rakipte görmeyi sevmiyorum.

Hem Vedat hem Onuachu ile Anadolu'da çok fazla maç çözerler biri olsa bile hava toplarında çok etkiliyken ikisinin sahada olduğu senaryo sıkıntı yaratır.

Son dakikada özellikle karambole döndüğünde Asensio gibi iyi orta kesen herif sezonu 20 asistle tamamlar.

Onu izlemedim hiç ama bence dddiğim gibi canda ponoda oyalama işi gibi biraz ben gardinin leao ile özel olarak ilgilendiğini düşünüyorum o işle gardi ilgilenmesr şimdiye çoktan giderdi bi yerlere bence çekecez leaoyu
Hocam o da olabilir

Sanki temmuz sonu çok şeye gebe bicok gelişme açısından

Ben ciddi anlamda sallai gider diyorum (baktim haritaya)

Lemina ayrılabilir (tutulma etkisinde o da)

Hoca sonradan transfer gizli kalmalı falan diyince ve diaz mevzusu sorulunca hani ben orda ser verip sır vermek istemediğini anladım.diaz bitecek bencd

Lemina muhabbetinden sonra Koopmeiners haberi anlam kazandı. O da Lemina gibi stoper, orta saha oynuyor. Ama maliyeti az değildir, 20 civarı ister Juve. Oyuncu da 4-5 maaş ister.
Lemina ile arasında şu maliyet farkını gerektirecek kalite yok.

Haa yönetim gözü karartır Ederson'a giderse işin rengi değişir o zaman.

Hocam o da olabilir

Sanki temmuz sonu çok şeye gebe bicok gelişme açısından

Ben ciddi anlamda sallai gider diyorum (baktim haritaya)

Lemina ayrılabilir (tutulma etkisinde o da)

Hoca sonradan transfer gizli kalmalı falan diyince ve diaz mevzusu sorulunca hani ben orda ser verip sır vermek istemediğini anladım.diaz bitecek bencd
Leminanın ayrılması bence bize hayır getirecek eski orta sahadan bir tek sara ve torreirayı tutup seneyede torreira ile vedalaşmak lazım yavaş yavaş orta saha daha genç ve atlet adamlarla kurulmalı

Geri
Üst Alt