#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Yinede gelmesin hava topu iyi olan oyuncuları rakipte görmeyi sevmiyorum.

Hem Vedat hem Onuachu ile Anadolu'da çok fazla maç çözerler biri olsa bile hava toplarında çok etkiliyken ikisinin sahada olduğu senaryo sıkıntı yaratır.

Son dakikada özellikle karambole döndüğünde Asensio gibi iyi orta kesen herif sezonu 20 asistle tamamlar.
Kazmaliklqri da var iki forvetin ama🙂

Lemina muhabbetinden sonra Koopmeiners haberi anlam kazandı. O da Lemina gibi stoper, orta saha oynuyor. Ama maliyeti az değildir, 20 civarı ister Juve. Oyuncu da 4-5 maaş ister.
Lemina ile arasında şu maliyet farkını gerektirecek kalite yok.

Haa yönetim gözü karartır Ederson'a giderse işin rengi değişir o zaman.
Aynen koop gelecegine lemina kalsin. Okadar para verilecekse üzerine katip daha iyisi alinmali.

Abi 20+ milyon bonservise alacaklar adamı. TS’de bile sakatlık sıkıntısı varken Hacı İsmail idmanlarında patlar bence. İsmi çıkanlar arası inş alırlar dediğim isim bu sebeple. TS ile arayı da bozarlar klip çekimlerinde falan
Bende çok bisey hissetmedim bu konuda

Kötü bile olabilir fb icin.ounachu kaliteli olsa sa

Kiev elenmediği sürece 25 milyon euro garanti bonservis dışında satmaz Pono'yu. En az 2 hafta daha Pono konusunda gelişme olmaz. Bu sürede başka birisine yöneliriz muhtemelen

acikcasi ben de Gunay'dan cikalim fln diyodum ama Jankat oynasa daha iyi degil mi
UEFA listesinde yabanci sayilmasi kotu sadece, yoksa yedek kalecinin deneyimli olmasi daha olumlu
genc kaleci ise oynayarak gelisir

Kaan ise teklif olsa gider olmazsa da yedegin yedegi gibi takilir iste zararsizca
ortami bozuyorsa dehlenir demek ki bozmuyor diye umit edebiliriz
Kritik nokta Günay ve Kaan'ı UEFA listesine yazmamak. Birini bile UEFA listesine yazarsak ben yangın yaparım çünkü karşılığında U23'lerden biri yazılmamış olacak bunlar yüzünden.

Kritik nokta Günay ve Kaan'ı UEFA listesine yazmamak. Birini bile UEFA listesine yazarsak ben yangın yaparım çünkü karşılığında U23'lerden biri yazılmamış olacak bunlar yüzünden.
tam dogru degil
14 yabanci olacak
3 tane de gurbetci yazma hakkimiz var yani
Can Uzun gelirse biri o olur
Ilkay da kesin yazilir
baska gurbetci almazsak Gunay ucuncu olur

Kaan ve Kutucu da liste disi kalirlar

IMG_1209.webp

Transfer yapabilmemiz icin careler dusunmek cok zor 🥶

Onu izlemedim hiç ama bence dddiğim gibi canda ponoda oyalama işi gibi biraz ben gardinin leao ile özel olarak ilgilendiğini düşünüyorum o işle gardi ilgilenmesr şimdiye çoktan giderdi bi yerlere bence çekecez leaoyu
Franculino baby osimhen bence 25-30 opsiyon verilecekse ona verilebilir

Geri
Üst Alt