Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.885
- 13.862
- 1.498
Ayrıca ben hocayı bu sezon ilk sezonu gibi gördüm iştahlı ve hırslı bence bu sefer geçen seneye göre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvet işini hiç anlamadım zatenKasada para var ve mantıklı ilerliyoruz ben canında pononunda alınmayacağını düşünüyorum medya oyalansın diye salınmış isimler bence arka planda farklı isimler dönüyordur muhtemelen
Abi 20+ milyon bonservise alacaklar adamı. TS’de bile sakatlık sıkıntısı varken Hacı İsmail idmanlarında patlar bence. İsmi çıkanlar arası inş alırlar dediğim isim bu sebeple. TS ile arayı da bozarlar klip çekimlerinde falanOnuachu'nun fenere gitmesini istemem hem Onuachu hem Vedat ikisinin sahada olduğu dakikalarda orta kafaya döndüklerinde yürek hoplatırlar.
Onu izlemedim hiç ama bence dddiğim gibi canda ponoda oyalama işi gibi biraz ben gardinin leao ile özel olarak ilgilendiğini düşünüyorum o işle gardi ilgilenmesr şimdiye çoktan giderdi bi yerlere bence çekecez leaoyuForvet işini hiç anlamadım zaten
Ben franculinoyu istiyorum ve o gelir diyorum
Mert kömür gelsinCan ve 10 gelmesi ihtimali = %0.0
Son senelerde kadro kaliteleri arasındaki fark nedeniyle rahattı bu sene işi sıkı tutacak gibi.Ayrıca ben hocayı bu sezon ilk sezonu gibi gördüm iştahlı ve hırslı bence bu sefer geçen seneye göre
Acikcasi ben cok istedim, adam guzel oynuyor, dunya kupasinda kendini gosterdi, ama bu hamsiler nedense bize ters oldular halbiyse biz onlara bisey yapmadik, bi kaleci aldik ve guzel para verdik..Sonuc ne oldu Dursun 30 ustu verirdi gittiler 25e sattılar. Ulayi de fioya gitmek istemiyormuş çocuğa baski yapip tehdit ediyorlarmış.
Mert kömür kim laMert kömür gelsin
Can şart degil
Üst düzey 10 no kanat alirsan yetmeyebilir. Bi pono icin 30m€ istiyorlar. Üstelik ugoyu aldik. Leminayi tutmak istiyorlar o belli. Oda anlayip uzatiyor isi iste. Onlar para harciyor evet ama attiklari son kursun. Sampiyon olamaslar kepenk finish.Ne para yetmemesi yahu batık klüpleri Dünya para harcadı alacaksın bu kadar gelirin var para diyenin ağzına kürekle vurmak lazım
Yinede gelmesin hava topu iyi olan oyuncuları rakipte görmeyi sevmiyorum.Abi 20+ milyon bonservise alacaklar adamı. TS’de bile sakatlık sıkıntısı varken Hacı İsmail idmanlarında patlar bence. İsmi çıkanlar arası inş alırlar dediğim isim bu sebeple. TS ile arayı da bozarlar klip çekimlerinde falan
Aziz geldi fenerliler bi havaya girdi bence oraya kuruldu biraz o algıyıda yok etmek istiyor hoca ben varken hayal bile edemezsiniz kafasındaSon senelerde kadro kaliteleri arasındaki fark nedeniyle rahattı bu sene işi sıkı tutacak gibi.
Hocam o da olabilirOnu izlemedim hiç ama bence dddiğim gibi canda ponoda oyalama işi gibi biraz ben gardinin leao ile özel olarak ilgilendiğini düşünüyorum o işle gardi ilgilenmesr şimdiye çoktan giderdi bi yerlere bence çekecez leaoyu
Leminanın ayrılması bence bize hayır getirecek eski orta sahadan bir tek sara ve torreirayı tutup seneyede torreira ile vedalaşmak lazım yavaş yavaş orta saha daha genç ve atlet adamlarla kurulmalıHocam o da olabilir
Sanki temmuz sonu çok şeye gebe bicok gelişme açısından
Ben ciddi anlamda sallai gider diyorum (baktim haritaya)
Lemina ayrılabilir (tutulma etkisinde o da)
Hoca sonradan transfer gizli kalmalı falan diyince ve diaz mevzusu sorulunca hani ben orda ser verip sır vermek istemediğini anladım.diaz bitecek bencd