Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.141
- 39.936
- 2.953
OYumu encisoya verdim de can uzun soyismi gibi uzunmus 186. Enciso 173
Fiyatlar ayniysa can gelsin derim
Fiyatlar ayniysa can gelsin derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle adamlari biz bulup getiremeyiz zaten.Bu elemanı Enciso ve Can Uzun'un da önüne koyarım. Saf yetenek.
Ucuzken alınmaz, şimdi tam zamanıEnciso'yu Brighton zamanlarında forma şansı bulamazken yazmıştım. O zamanlar alacaktık. Şimdi istesen 35 milyon fiyat çekerler. O parayı Can Uzun'a vermek daha mantıklı. İlerleyen dönemlerde de yabancı sınırı saçmalığında vitesi artırırlarsa elini rahatlatan bir transfer olur.
yazdıgın 3 seyden 2 si yalan 1i süpheliMaşallah hep +4 transferleri ana plana adam alamıyoruz icardi gitmiyor sara göbek yapmış satılmıyor Sallai hoca tutuyor
Sane kimse o maaşa almaz
Falan filan bu sene bu kafayla hüsran olur
Burda enciso Lesley yazanlar üç maç sonra başlarlar çöp cekmeye
Rakibin net adamlar alırken böyle adamlara bel bağlamak sacmalik
@Oğuzhan Sesko gibi dar alanlarda çok etkiliyse gelsin NedimimCan dar alanda çok etkili. Yunus’tan bile daha iyi dar alan çalımı atabiliyor
katılıyorum dostum.hem can hem ensico gelmeli
Hiçbiri seçeneği istiyoruzAnket geldi.
Can Uzun mu
Enciso mu
Çalımcı da mertens tarzı bir oyuncu değil kesinlikle. 10 numara gibi görünmüyor sahadaCan dar alanda çok etkili. Yunus’tan bile daha iyi dar alan çalımı atabiliyor
Tolgahan geçen yazdan beri çok iyiSami Yen Haber'in eski tadı yok bence. Baleba'yı yazdığı günden bir gün sonra Lesley haberi çıktı. Çok biliyor olsa Baleba yazacağına Lesley'i yazardı.
Tolgahan açık ara en iyisi şu aralar. Adam Rennes ile hazırlık maçı yapılacağına kadar bildi