Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    92
  • Bu anket kapanacak: .
Sanmıyorum lakin Barış'a teklif gelirse sola Summerville çekerim. Bir mucize olup Sane'ye de teklif gelse keşke.

IMG_20260712_002842.webp

Çalımcı da mertens tarzı bir oyuncu değil kesinlikle. 10 numara gibi görünmüyor sahada

Abi valla ben de çok kez yazdım kalkıp 40+ plus paraya wonderkid alacak bir takım değiliz o yüzden istemem ama bence Can biraz yanlış tanınıyor

Can cidden çok çok yetenekli, 5 sene sonra Kenan ve Arda’nın önünde olma ihtimali var. Açıkçası hem fiziksel olarak boylu poslu güçlü bir çocuk hem de aslında topla yapamadığı şey yok.

Sanıldığının aksine çok da güzel ara paslar atıyor, hayvan gibi iyi orta açıyor mesela. Ama karakteri hep skor yapmaya yatkın doğruya doğru.

Can uzun patlama yapar ama elde patlar

enciso ise yeni mertens
Enciso yu kontra oyun dışında ben görmedim... paraguay karşısında mesela iş yapar mı enciso? Zira bize oynayan takımların çoğu bize paraguay gibi oynuyor?

8 numaraya Lesley geldikten sonra takım tavanını direkt yukarı çekebileceğin tek mevki olan 10 numaraya neden kontenjanı düşünerek transfer yapıyoruz anlayabilmiş değilim. İcardi'den boşalan kontenjanı harcayacağın ilk mevki 10 numara olmalı zaten.

Bence Dursun beyin kafasında İcardi'yi tutma planı hiç de azımsanır değil. Yoksa 10 numarada sürekli kontenjanı düşünerek hamle yapmanın anlaşılabilir tarafı yok

Abi valla ben de çok kez yazdım kalkıp 40+ plus paraya wonderkid alacak bir takım değiliz o yüzden istemem ama bence Can biraz yanlış tanınıyor

Can cidden çok çok yetenekli, 5 sene sonra Kenan ve Arda’nın önünde olma ihtimali var. Açıkçası hem fiziksel olarak boylu poslu güçlü bir çocuk hem de aslında topla yapamadığı şey yok.

Sanıldığının aksine çok da güzel ara paslar atıyor, hayvan gibi iyi orta açıyor mesela. Ama karakteri hep skor yapmaya yatkın doğruya doğru.
Yeteneksiz demedim zaten. 40 milyon büyük para verilmez ve aradığımız 10 numara değil

zarateyi bilir misiniz lazio kadrosundan?

ha işte onun 10 numara versiyonu

Geri
Üst Alt