Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.760
- 10.052
- 2.168
Atam sen şuan Viyana da mısın yoksa Hacırahmanlı da mıLesley bir değişklik olmazsa salı geliyor
Forvet arkası da Avusturya ya yetişecek gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atam sen şuan Viyana da mısın yoksa Hacırahmanlı da mıLesley bir değişklik olmazsa salı geliyor
10 numaranın kısa olanı iyidir renkdaş uzun olanı değilOYumu encisoya verdim de can uzun soyismi gibi uzunmus 186. Enciso 173
Fiyatlar ayniysa can gelsin derim
Dk ya kadar bende ensico biliyordum ismini. Dkda enciso oldugunu ögrendimulan hepiniz adamın adını nasıl doğru yazıyonuz?
sabaha kadar ensico değil mi bu herif? google'dan bakıp enciso yazıyonuz bence. :d
Würzburg'da BF6'nın içinden geçerken bir yandan da şarabını yudumluyor.Atam sen şuan Viyana da mısın yoksa Hacırahmanlı da mı![]()
Haberler geliyor. 10 no denildiği gibi Can yada Enciso'dan biri mi olacak yoksa sürpriz adaylar var mı?Lesley bir değişklik olmazsa salı geliyor
neden futbolHiçbiri seçeneği istiyoruz
Çalımcı da mertens tarzı bir oyuncu değil kesinlikle. 10 numara gibi görünmüyor sahada
Enciso yu kontra oyun dışında ben görmedim... paraguay karşısında mesela iş yapar mı enciso? Zira bize oynayan takımların çoğu bize paraguay gibi oynuyor?Can uzun patlama yapar ama elde patlar
enciso ise yeni mertens
Sabah Er Ryan ı kurtarıyordu 2 saat önce Kara Şahini düşürmek üzereyim dedi, gündem çok yoğunWürzburg'da BF6'nın içinden geçerken bir yandan da şarabını yudumluyor.
Cok yaklastın carlsberg elephant ile aşk yaşıyorum şu sıralar ahbWürzburg'da BF6'nın içinden geçerken bir yandan da şarabını yudumluyor.

Yeteneksiz demedim zaten. 40 milyon büyük para verilmez ve aradığımız 10 numara değilAbi valla ben de çok kez yazdım kalkıp 40+ plus paraya wonderkid alacak bir takım değiliz o yüzden istemem ama bence Can biraz yanlış tanınıyor
Can cidden çok çok yetenekli, 5 sene sonra Kenan ve Arda’nın önünde olma ihtimali var. Açıkçası hem fiziksel olarak boylu poslu güçlü bir çocuk hem de aslında topla yapamadığı şey yok.
Sanıldığının aksine çok da güzel ara paslar atıyor, hayvan gibi iyi orta açıyor mesela. Ama karakteri hep skor yapmaya yatkın doğruya doğru.
Dogrudur ednanim. Zaten topcudan anlamam ben. Takim boy ortalamasi uzasin diye dedim10 numaranın kısa olanı iyidir renkdaş uzun olanı değil
Frankfurt 40'a yaklaştığında Cuzun gelecek ahbHaberler geliyor. 10 no denildiği gibi Can yada Enciso'dan biri mi olacak yoksa sürpriz adaylar var mı?
telefonlar susmuyor AzizimmAtam sen şuan Viyana da mısın yoksa Hacırahmanlı da mı![]()
Can öyle bir gelmek isteyecek ki feankfurt üstüne para verecek acıyıpFrankfurt 40'a yaklaştığında Cuzun gelecek ahb