Hüseyin Öntaş
Kırmızı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 2.225
- 476
- 1.343
Emirhan Başyiğit - Oyuncu profili 26/27
Emirhan Başyiğit, 21, Türkiye ➤ Sivasspor, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 800 bin € ➤ * 25 Nis 2005, Nevşehir, Türkiye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim kabilede 800 tane diao varEfsane bir oyuncu alıyoruz galiba Diao.
Forumun yarısı, süper uçan bir kanat diyor.
Diğer yarısı, Davinson'un prime dönemi gibi bir stoper diyor.
![]()
Kolpa haberAdamlar 2 sezondur, Sanchez diye agliyor biz gidip adamlarin yildiz stoper adayina istiyoruz
lol
dostum çok kez yazmışsın da buraya yazınca olmuyor keşke olsa, Emirhan Başyiğit şuan en potansiyelli Türk sol stoper, hızlı da oyuncu muhtemelen süper lig görmeden Avrupa yapacak ,biz düşünmeyiz böyle oyuncularıBu çocuğu mutlaka alalım![]()
Emirhan Başyiğit - Oyuncu profili 26/27
Emirhan Başyiğit, 21, Türkiye ➤ Sivasspor, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 800 bin € ➤ * 25 Nis 2005, Nevşehir, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
Bunlar olabilir
Duran yerine başka u23 santrafor olsun. Dediğine katılırım.U23 olarak Lesley, Duran, Nhaga, Diao baya üst seviye oluruz.
ne yazan teklif ne de 30 M davinson'un yerine doldurmaya yetmeyecektir.Kemiksiz 30 milyon alalım.
stannisherkes 50 tane isim sallıyor hangisini tutturunca diğerlerini silecekler
Lemina'nın genç hali world class adam olacak gibiydi, bundan o çıkmaz.genç lemina değil herhalde
pas ve hat kırma konusunda iyi değil gibi anlıyorum
umarım driblingle kırabiliyordur
ağır ve tepkisiz herif yazanlar da olmuş
ben çok izlemyemedim
12G 11A yapmalıydı.Geçen sene 2 gol 1 asist yapmış 20 yaşında topçu
Duran'ı hiç istemiyoırum - izlemesem de bilmesemde bazı yorumlar bana yetiyor. Sabaha kadar Ponoramenko. Fakat Avrupa'da birileri alır gibi geliyor bana.Ponoramenko'yu opsiyonlu kiralama yapamazlarsa Duran'ı alacaklar