- 16 Haziran 2010
- 203.132
- 154.976
- 6.838
Espi ya da Ponomarenko'dan biri iyi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis-Rodriguez ikilisini Osimhen-xxx olarak kurmamız lazım. Leblebi gibi gol attırıyordu.Bence kanat olanı ciddi efsane, hem hızlı, hem iki ayağı da var, dikine gidebiliyor falan, geçen seneden beri istediğimiz adam.
ben Emirhan Başyiğit,Baran Ali Gezek ve Ali Habeşoğlu'nun kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorumKeşke istesek o zaman hatta burayı okuyorsa menajeri gidip bizimkilere önerse. Çünkü bizimkiler menajer önermeden oyuncu alamıyor. Apokerim sonrası için tam fırsat yatırımı
Kesinlikle katılıyorumben Emirhan Başyiğit,Baran Ali Gezek ve Ali Habeşoğlu'nun kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum
Vlahovic yedek olmaz cift forvet olur.Yedek santrafor vlahovic olsun
Olmaz bir tane genç santrafor lazım.+4 kontenjanı
Nhaga
Ugochukwu
Diao
Enciso
Bunu emirhan Başyiğit ile kıyaslamak uygun değilŞu çocuğu asla kaçırmamamız lazım büyük pişman oluruz.
![]()
Ata Yanık - Oyuncu profili 26/27
Ata Yanık, 17, Türkiye ➤ Konyaspor U19, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 50 bin € ➤ * 15 May 2009, Manisa, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
Olmaz bir tane genç santrafor lazım.
Emirhan kim tanımıyorum ki kıyaslama yapayım yavBunu emirhan Başyiğit ile kıyaslamak uygun değil