Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    128
  • Bu anket kapanacak: .
Satılmaması gereken dört kişiden birini satarız
Uğurcan Davinson Osimhen Toreira

Diğerlerini satacak çapları yok çünkü
Bu dört adamı bende satarım

Ugochukwu’nun Burnley’de hangi mevkilerde oynadığına baktım. On numara ve sağ kanat oynatıldığında istatistikleri doğal olarak çok kötü zaten takım da berbat sonuçlar almış.

Ama 4’lü savunmanın önünde Fiorentino ile birlikte oynayınca hem takımın hem kendisinin istatistikleri daha iyi. 5’li savunmada sadece kendisi 6 olarak oynayınca yine istatistikler fena değil. Ama 5’li savunmanın önünde takım iki 6 ile oynayınca yine kötü sonuçlar almış.

Sonuç olarak aşırı defansif diziliş ve oyuncularla küme düşmeyi haketmiş.

Bizim oyunumuzda Torreira ile olumlu olacağını düşünüyorum geride onu tek bırakabiliriz. Zaten Rennes döneminde böyle oynatılmış.

Gelin ben yata yata para alıyorum diyordur

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serefi olan pilini pirtisini toplar basaksehire gider ..cocukluk askim dedigi kulube 0 fayda saglayip 5 milyonu cukkaliyor utanmadan

Son düzenleme:

Enteresan ayağı kötü kazma dedikleri adam savunmada tek top ile çok press kırmış takımı çıkarmış. Top gelmeden pas opsiyonunu düşünüyor

Herhalde uzun pası olmadığı için kazma diyorlar buna

Bu çocuk osimhen motive ederse bizde tutarsa çok iyi olur üstelik artı 4 kontenjanında ve satınalma opsiyona bağlı

Hızı düşük ama fizik iyi dribling top saklama iyi hava topu görmedim o iyi olmalı yoksa bizim taktikte çok işe yaramaz

Tabi 40 milyonluk pape gueye şut skor özelliği yok

Hala ham sistem takımlarında parlar gibi geldi bana

Serefi olan pilini pirtisini toplar basaksehire gider ..cocukluk askim dedigi kulube 0 fayda saglayip 5 milyonu cukkaliyor utanmadan
Gardi 10 milyonlar alırken iyi ilkay 5 milyon alınca çok 😀 gardi sahaya da çıkmıyor 😀

Saha içerisinde fayda alamasak da soyunma odası ve saha dışında fayda sağlayan bir kişi ilkay..

Bu arada kğçümsenemez derecede etki edebilecek biri İlkay premier ligde çok saygı duyulan bir isim oranın kalbur üstü oyuncularından adam arayı her zaman iyi tutmakta fayda var

Size hersey mustehak ..madem arayi iyi tutmak bu kadar onemli parayi basip İniesta'yi falan futbola dondurelim yillik 10 milyondan...

Açıkçası Ukiçikubuku için kötü yorum yapanlarda tam da eleştirdikleri şeyi kendisinin yaptığını görüyorum

- gs seviyesi değil
- bu kim
- rakibinde kante gendouizi var

Vs vs

E abi 1 senedir u23 diye kafa açtınız, genç oyuncu diye ölüp ölüp bittiniz,

Hoca elit genç oyuncular çok pahalı deyince illa manzambi mi alınacak yani dediniz

Noldu şimdi birden çark edildi

Enteresan ayağı kötü kazma dedikleri adam savunmada tek top ile çok press kırmış takımı çıkarmış. Top gelmeden pas opsiyonunu düşünüyor

Herhalde uzun pası olmadığı için kazma diyorlar buna

Bu çocuk osimhen motive ederse bizde tutarsa çok iyi olur üstelik artı 4 kontenjanında ve satınalma opsiyona bağlı

Hızı düşük ama fizik iyi dribling top saklama iyi hava topu görmedim o iyi olmalı yoksa bizim taktikte çok işe yaramaz

Tabi 40 milyonluk pape gueye şut skor özelliği yok

Hala ham sistem takımlarında parlar gibi geldi bana
Bence bunları ve top taşımayı süperligde daha kolay yapabilir

Kutlu kadar insanı yoran bir muhabir görmedim, bir haberin varsa yaz kardeşim yoksa habire gizem gizem

Geri
Üst Alt