Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Bu anket kapanacak: .
bu arada Can Uzun fm 26'ya göre 10 numara mevkinde Nico Paz'la beraber en büyük wonderkid

Alalım Yusuf’u da, bizim altyapıdan çıkma fenere gitmeli bir herif

Emin’i niye almadık bu durumda, daha ucuza da gelirdi.

İkisi arasında ahım şahım fark var mı emin değilim

Hangisi daha hain acaba. Emin zaten istemiyordu bizi anladığım kadarıyla.
Yusuf 13 yaşında gitmişti, bazen tesis yakınlığı da sebep oluyor buna.

Ben bu hainlik mevzularına da genel olarak karşıyım, orada burada başka yerde her topçu oynayabilir.

Herkes her takımdan rahatça topçu alsa bu mevzular zaten olmaz.

Ben bu hainlik mevzularına da genel olarak karşıyım, orada burada başka yerde her topçu oynayabilir.

İmparator da böyle bir şey söylemişti diye hatırlıyorum, kontrol ettim şimdi

Emin Başakşehir'e gidince bizi takipten çıktığı için dedim onu. Mehmet Topal gitti oynadı kimse bir şey demedi mesela. Bir sıkıntı olduğu belli, Yusufta sıkıntı olmayabilir zaten gelirse faydalı olacağını da düşünüyorum ben de.

saatte 1 km hıza zor çıkabilen abdülkerimin kendisi rotasyon olsa daha makul olmaz mı heis

Geçen sene abdülkerim total performans olarak davinsondan daha iyiydi. Yerli statüsünde ayağı sağlam hava toplarında etkili çok kolay vazgeçilebilecek bir profil değil. Yabancı sınırı olmasa dediğin mantıklı olurdu

ferdi kadıoğlunu alma iht yok mu

Bu yaşta bir oyuncudan 25-30 kazanarak satılmasına bir şey demem. Lakin yerini mantıklı şekilde doldurmamız gerekir. Çıkan haberlere göre mesela Van Dijk ya KMJ bu mantıklı doldurmaya girmiyor tam tersi ciddi anlamda mantıksız. Hem istedikleri maaş çift haneli hem de KMJ de düşüşte yada Dijk, Bardakçı ile uyumsuz. Sanchez gitme yoluna girdiyse bizimde Sanchez işi noktalanmadan yerine Baidoo, Danso, De Winter veya X kimse onu bitirme aşamasına gelmiş olmamız lazım. Gelecek oyuncuda bence Sanchez'den daha az maaş yada en kötü benzer maaşa ama daha genç olmalı.

Geri
Üst Alt